torsdag 29. november 2012

Seinfredag i Langevåg sentrum

I tradisjon tro er det Seinfredag her i Langevåg i dag. Da er det duket for julegrantenning og markering av adventstiden.
Det hele starter med koselig eventyrstund på Langevåg Bibliotek kl 17:15. Videre fortsetter programmet hos Devoldfabrikken.
Nydelig stemningsbilde av fjorårets julegran hos Devoldfabrikken

I år er det satt opp 2 juletrær i bygda som skal tennes. Så programmet rundt selve julegrantenningen er at julegrana som står på Devoldfabrikken sitt område tennes kl 18:00. Når det er tent spiller skolekorpset noen julesanger til gange rundt treet. Deretter vil det bli et fakkeltog gjennom sentrum, hvor det vil være noen stopp for å spille noen julesanger (utenfor gamlehjemmene). Det hele avsluttes ved julegrana som står på plassen ved Sparebanken Møre, og den tennes som en avslutning. Inne i banken vil det være aktiviteter for barna samt servering av deilig gløgg og noe å bite i. 
Herlig tradisjon som barna setter pris på å delta på! 

Butikkene holder åpent til kl 22:00 i kveld, for de som har tenkt å gjøre unna litt julehandel eller sikre seg antrekk til familien til jul! Og litt ekstra tilbud blir det også, som kan være greit å få med seg :)
Hos Lille venn har vi -20% på alle klær!
Bor du i nærheten i av Langevåg, så er du hjertelig velkommenn til å være med på denne kvelden!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...