lørdag 1. desember 2012

All settled for countdown..

Da er vi igang med årets første vintermåned og ikke minst JULEMÅNEDEN!
I dag kjenner jeg at julestemningen har gjort et lite inntog hos meg, med pynting til advent og vi har satt på lys  ute i det store treet ved inngangen vår. Da ble det julestemning da! Og i tillegg er det kaldt,måneskinn og stjerneklart!Mangla bare snø på bakken og på treet, så hadde det vært perfekt!
Inne er det meste klar til å tenne det første lys i morgen. På salongbordet er det fru Ugle som står i spissen for årets adventsstake, eller stake og stake...mer en klynge av flere staker. Hvem som blir den heldige til å bli  fyrt på først er enda usikkert.
Borti en krok på stua står Bambi-familien, sammen med kalenderlyset fra Tine K. Det har vi tent i dag, siden vi nå har startet nedtellingen, så krysset vi ut den første dagen på lyset. Tror barna syns det var mer stas med sin egen adventskalender.....skal tro hvorfor? 
Må bare nevne at dette lyset duftet nydelig godt, skikkelig julelukt Lukten minte meg om lukten av juletre! Svak og behagelig duft!
Jeg har en stake til, denne staken HER, men den skal pimpes littegranne før den er klar for morgendagen. Men det får bli i morgen, for nå blir resten av lørdagen tilbragt på sofa`n. :)
Ha en super lørdag!

2 kommentarer:

et kjært hjem sa...

Så fint hjemme hos deg!! Likte kjempegodt adventstaken din! God helg ;)Ane

Nicoline sa...

Så koselig du har laget til!
Kult med forskjellige typer lys.

Klem Nicco

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...