fredag 17. april 2009

Jolly Jumper

Symaskinen min har sjelden en hviledag etter jeg ble "stoffmisbruker", ei heller på søndager som resten av oss andre har. Den går stort sett hver kveld. Den har fått seg en liten pause nå som jeg har jobbet de tre siste kveldene, så nå er den uthvilt og rask til litt mer action :)

Det eneste jeg har laget siden påske er en hest til min 12 år gamle niese. Det er vel ikke èn jente i den alderen som ikke liker hester. Eller jo, jeg...jeg har aldri vært facinert av hester. Har ikke hatt den store interessen for å ri så mye på de igrunn, kanskje mest fordi jeg har vært litt skeptisk til de store dyra! Men kanskje like greit, eller hur mamma/pappa?! ;) Dyr hobby!
Men å SY hester liker jeg bedre, og den første ut på stamtavla ble den herJeg har valgt å kalle den opp etter Lucky Lukes hest;Jolly Jumper. Glad og fornøyd er den der den svever i full gallopp! :)
Tenker denne gjør seg på et jenterom, niesen likte den hvertfall godt! Syns Jolly Jumper var gøy å lage, gikk ganske fort!

Så jeg og JJ vil gjerne ønske dere en Galopperende god helg! ;)

7 kommentarer:

AK sa...

Denne var bare utrolig kul!!!Ha en riktig fin helg! klem AK

Vibeke / Mammas Hus sa...

Noe så lekkert!!

(Hvor mye skulle du hatt for å lage en til??)

God helg!

Vibeke :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Tror den skulle gjort seg flott på jenterommet som skal lages i løpet av sommeren, så jeg er veldig interessert. :)

Send meg en mail du, vibekeor@gmail.com, når du har en pris. :)

Hvitveispiken sa...

Så utrolig stilig!! Kjempeflott blogg du har,å så kreativ som du er!!! Mulig det kommer en forespørsel på to hester fra meg når jeg skal innrede gutterommene snart. Skal ha gammel vintagestil så da passer det perfekt inn med en brun hest =) God helg

Hvitveispiken sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Livy sa...

WOW så utrolig flott!!! En slik hest kan hvilken som helst jente/dame ønske seg, selv jeg som er redd for hester - NYDELIG!

Tusen takk for de koselige ordene i bloggen min :-) Ønsker deg en fin start på den nye uken!

Klem fra Livy

Bette sa...

Heisann!
Her har jeg ikke vært før! Koselig blogg du har:o) Tar du bestilling på de hestene?? Var jo bare kjempesøt!! Kunne godt tenkt meg en slik til min lille prinsesse! Send meg en mail,du, hvis det er lettere for deg!

rebezach@hotmail.com

Vennlig hilsen Bette!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...