søndag 3. mai 2009

Feriehuset:kjøkken

Mine foreldre har ikke lagt vekt på en spesiell stil i feriehuset, men fokusert på å ta vare på og bruke gamle arvede ting og møbler i alle rommene i huset. Totalt i begge leilighetene er det 6 soverom, 4 stuer, 2 kjøkken, 2 bad, vaskerom og gang. Så på det tidspunktet når alt dette skulle møbleres , var det godt å kunne benytte seg av gamle møbler og ting, som man ellers ikke hadde hatt plass til. Og dette innredningen preg av. Men det er sjarmerende og personlig innredet.

I dag forflytter vi oss til kjøkkenet her på feriehuset vårt. En liten titt på noen av de gamle og fine tingene som er der.

En tavlett med "snill gutt"- kopper og et lite dukkeservise.Innredningen på kjøkkenet vil jeg si er en bondestil, med rødt og beige på veggene og med mørke møbler. Skapet er en gammel kjøkkeninnredning som i sin tid var lysgrønn, og som nå er
lutet ned og blitt trehvitt igjen
Trauet som står på skjenken var farmor sitt og brikken som ligger oppi har hun brodert selv.

Bordet på kjøkkenet har vært brukt som telegrafbord, og bærer preg av det. Her var det tydligvis laaaange dager, hvor de har risset inn navn/initialer og en plass står det grisunge...slik syslet de med mens de lyttet til telefonsamtalene i bygda. Den gammeldagse GossipGirl :)Duken er nok et av farmors håndbroderte verk!


Her er dagens telegrafdame klar til å ta i mot bestillinger i luken, men vær obs på åpningstidene, hun har ikke fleksitid ;)Bak døren skjuler kjøkkenet seg.

Nå har kontordamen lagt seg,slitsomt å være telegraf-frøken! Jeg skal strikke litt videre og kose meg i kveld!

Ha en fin søndagskveld og en ny uke!

4 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Tusen takk for den utruleg skjønne hesten!!! finare enn eg hadde venta meg!!! vart so super glad <3

Klem M :)

Tee of Vinnord Cottage sa...

Knallkul dør!!!! Og så moro med slikt ett spesielt bord!!!! Kjempeartig :)

Ha en super dag!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Tusen takk for koselig hilsen i min blogg! Å ikke minst for utfordringen! Den er nå tatt:)

Så koselig feriehus! Hadde 2 hytter selv engang, men så ble jeg plutselig så lei at jeg kvittet meg med de... Nå nyter jeg hus og eventuelt en å anna hotellferie;) Men jeg liker godt ideen deres på å ta vare på det som det står! De fleste maler jo å pusser opp alt mulig hele tiden. Godt at ikke alle gjør det samme, men lar ting være som de er:)

Ønsker deg en riktig fin kveld!
Klem fra Chatrine:)

Fru Luna sa...

Hei
Så koselig blogg du har! Har lest meg gjennom mange innlegg nå i kveld :)
Takk for den koselige kommentaren og for at du vil være med på konkurransen min :)
Ønsker deg en flott kveld!
Klem Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...