tirsdag 5. mai 2009

Bursdag, sol og shopping

I dag (eller det blir egentlig i går, siden klokken har bikket midnatt) så fyller mamma år!Ikke noe stor dag sånn tallmessig, det er ikke før neste år det er et rundt tall, så da blir det nok feiret med hæla i taket og tenna i tapeten. Eller kanskje det blir stille og rolig og at jubilanten er vekkreist på dagen! Gratulerer med dagen, kjære mamma`n min!Jeg er glad i deg!

Og som seg hør og bør på en bursdag, så må man ha kake og selskap. Så vi dro inn til Risør by i dag for å kjøpe marsipankake. Har hatt strålende sol idag, men en kald vind har ødelagt litt for kosen i sola. Men blå himmel over byen i dag!
Risør er en liten og sjarmerende by. Ikke noe spesielt yrende liv i gatene sånn til vanlig, men om sommeren er her fult av folk. Båtturister, turister, innbyggere i byen mm. trekker til havnen på fineværsdager. Byen er fri for kjedebutikker og "mainstream"butikker. Her finnes sjarmerende små butikker med spennende ting som man ikke alltid finner overalt. Jeg la min elsk på to interiørbutikker; Kenza og Den Hvite Butikkken. Her inne på de butikkene gikk både jeg og mamma og Oi-et oss over alt det fine vi så. "ååå,se den da!","Oi, DEN va fin!","Såå flott det der var!" Slik gikk vi og pekte og gispet over alt det fine vi så!Men med en trippende AltmuligPappa og en trøtt Spurven utenfor, måtte vi nok bare tusle oss hjemover. Men vi om vi hadde hatt 100000 kr og en stor varebil, så hadde vi nok klart å brukt opp de pengene på de butikkene og fylt den varebilen før man kunne få sagt Afghanisthan baklengs! :) De hadde varer fra IB Laursen, Broste, Green Gate mm. Dit skal jeg garantert tilbake i sommer!Her er det bare og spare og travel light, slik at man får plass i bilen hjem!

Fant også en butikk med mye nydelige barneklær, med merker som NoaNoa, MeToo og Wheat. Spurven fikk seg et sommersett med mamma. En nydelig rutet kjole/tunika med en bukse under. De to tingene kan godt brukes hver for seg, men er nydelige sammen også. Wheat hadde utrolig mye nydelige klær til småbarn, til en god pris også. Noe dyrere enn kjedebutikkene, men er jo litt gøy å ha litt annerledes enn det andre har!

Etter vi hadde kjøpt kake og strollet litt rundt i butikker, var det duket for selskapligheter. Den nærmeste slekta var bedt inn til kalas. Pappa er herifra, så har nær slekt her. Bordet klar for å ta imot gjester
Jeg laget fruktsalat. Så godt og sunt,men litt tidkrevende å lage, når man må vaske,renske og kutte opp frukten. Alle fargene på frukten kom godt frem i den grønne skålen, skikkelige sommerfriske farger!

Nå er det egentlig natta for lenge siden, så får legge hodet på puta og sove!

God natt alle sammen! :)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...