søndag 17. mai 2009

Dagen i dag!

Det har vært en flott 17.mai feiring, mye takket være det nydelige været som har vært her i dag!Sol og opp i 20 grader!Nesten sånn det var alt for varmt med bunad!
Dagen startet med koselig frokost med ferske aniskringler,jordbær og kakao! Frokostbordet dekket i rødt,hvitt og blått:)Har pyntet til 17.mai med syrin i en gammel kjele, det lukter så godt!
Det er den første ordetlige 17.mai for Spurven. I fjor var hun bare et par måndeder, så sov seg gjennom hele oppstyret da. Men i dag var hun helt med!Veivet med flagget når hun hørte musikken og så toget komme. Ble litt lei av å sitte i vognen når vi gikk i tog, men fylte på tolmodigheten med litt kjeks så hold det til vi kom frem til idrettsplassen :)

Etter feiringen var over, var vi hos mine foreldre og grillet. Fikk skikkelig sydenfølelse der vi satt, men varmende sol og grilllukta rundt oss. Godt at grillsesongen er i gang igjen,det er så mye god grillmat!Ser at Rema1000 har fått mye spennende grillmat i butikkene sine, nå får vi bare få i orden altanen vår, så kan det bli grillings hver dag i sommer, for nå er det snart sommer!!Å, det skal bli deilig! :)

Pappa var som vanlig grillmester, en oppgave han gjør utmerket. Til dessert hadde vi jordbær og "champagne", is og varme bjørnebær! Herlig :)

Summasummarum har dette vært en super dag!

Håper at flere har hatt en flott dag i dag!:) Gratulerer med dagen, og ikke minst seieren i GP! :)

Klem

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...