mandag 25. mai 2009

En snill liten dino

Symaskinen min han nå hatt seg en god pause, men nå syns jeg at symaskinen har hatt lenge nok pause. Kan ikke bli for lenge mellom hver gang heller, kan jo risikere maskinen blir "slækk" i maskineriet. ;) Så de siste dagene/kveldene har jeg sydd en Tilda-inspirert Dinosaur! Jeg har tatt utgangspunkt i hodet til Tilda-hesten jeg har sydd tidligere, resten av mønsteret har jeg tegnet selv.Litt vanskelig å se på bildet, men den er lysegrønn, ser lys grå ut på bildet syns jeg...men det er altså en lys pastell grønn farge på dinoen. Snill som et lam er den, og skal snart på pynte på gutterommet til min lille nevø som er 5 år! Fant ikke så mye i Tilda bøkene som var sånn veldig guttete, så da laget jeg et litt mer guttete mønster ,nesten på egenhånd!(Litt Tildainspirert) ;)

En kul pannelugg har Dino fått seg! Det var like før han fikk seg to "Flode"tenner også, bare for å understreke at han ikke var så farlig og hadde kvessede tenner, men syns at litt "cool"heten forsvant da!Da ble det mer nærmere nerdefaktor over Dino, det kledde han ikke! :)

Morro å skape noen ny figurer! Har flere liggendes klare til å stappes, så det er bare å følge med på hva slags dyr som dukker opp på bloggen min her :)

God natt! Klem

4 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei :)
så fin dinoen vart :) hadde eg hatt ein gutt skulle eg bestilt ein slik og :) hesten er so fin, mi lille prinsesse gleda seg til å ha den på nye rommet sitt når vi flytta til sommaren :o)

Klem M :)

AK sa...

Helledussen så søt! Og så nydelig grønnfarge! Klem AK

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så flott den var! Storesøster i huset ELSKER dinosaurer, så det var jo denne vi skulle hatt. ;) (Ho ble veldig glad for hesten altså!! ;) )

Ha en flott dag!

Vibeke :)

Hulda sa...

Så koselig blogg! - For et herlig feriehus dere har. Nydelig stil du har der. Falt for de lyse og lette møblene. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...