fredag 18. september 2009

Albuekvesser ønskes..

Jeg har ikke fortalt om loppemarkedet jeg var på forrige lørdag!Hjelpe meg, hvor har folkeskikken, hensyn og ikke minst køkulturen tatt veien? Det var mine tanker den lille timen jeg var på det loppiset. For det første var det kø før de åpnet opp, sånn det bruker å være. Det kom akkurat en regnbyge 10 min før de åpnet, så folk satt i bilene sine å ventet. Jeg gikk frem og stilte meg i kø fem minutt før dørene åpnet. Det kom flere folk til etter meg, men frekkasene selv kom inn fra sidene og banet seg vei fremover.....og de værste var par i 60 års alderen, skulle jo tro at køkultur og folkeskikk satt godt hos de i den aldersgruppen! Jaja, tenkte jeg, gidder ikke å stresse så mye med det, alle får jo komme inn og finner sikkert en skatt eller to selv om man ikke står helt fremme. Kommet meg vèl inn, finner meg et speil til 50 kr. Det er litt stort, så jeg spør damen jeg kjøpte med om jeg kan sette det fra meg hos henne. Det kunne jeg, hun skulle merke at det var solgt. Og gjett om det sto der når jeg kom tilbake da?Nope!Noen hadde vært og tatt det speilet, sikkert sett at det var kjøpt og betalt og nappet det med seg. For hun damen jeg kjøpte med hadde ikke solgt det to ganger sa hun...Etter godt detektiv arbeid av venninen min, fant vi ei dame som gikk og bar rundt på det speilet! Aaargh...her var det bare å sette alle kluter til å spørre henne om hun hadde kjøpt speilet. Noe hun sa hun hadde, men hun ga det (nesten litt for) velvillig fra seg. Og glad var jeg, selv om det bare var snakk om 50 kr! Men rett skal være rett, mener jeg da!Her er mitt kidnappede speil, som kom til rette til slutt:)Nå har det blitt hvitt og ligger til tørk!Bilde kommer senere!


Videre på dette loppemarkedet så prøvde jeg å komme meg frem til bordene med nips, kopper, fat osv. Men det var jammen ikke lett, om man så prøvde å komme seg frem i en liten luke ble man presset ut igjen like fort. Og om jeg endelig kom meg frem til bordene, og så mye som fikk en liten åpning mellom meg og sidemannen så var der noen som smatt seg inn og presset meg ut igjen! Så ikke mye å hente denne gangen! Så jeg har funnet ut at skal jeg på loppemarked igjen må jeg bli hensynsløs, frekk og ha sylskarpe albuer for å komme seg frem!Selv om det ikke er meg i det hele tatt, men kommer tydeligvis ingen vei på loppis ved å være snill jente!

Etter loppis var jeg en tur innom Åhlens og kjøpte verdens søteste te-sil.

Et jordbær i gummi! :) Så jeg dro hjem og slappet av med peppermynte te og lot loppemarked være loppemarked resten av den helga. Men gir ikke opp loppemarked, klarer nok ikke å holde meg unna. Må bare kvesse albuene litt til neste gang!;)

Ønsker alle en god helg! :)

2 kommentarer:

Therese fra huset med de rare i sa...

Åh guri som jeg kjenner meg igjen!!! Og jeg lider av et snill pike syndrom så passer virkelig ikke inn.. blri bare frustrert og sliten:P Orker ikke dra til åpningstiden engang jeg!! går sikkert glipp av noen skatter , men er bedre det enn å bli helt ør i hodet etterpå:P Og makan til frekkhet!!! Noen mennesker er bare ikke helt med i denne verden altså!!! Ønsker deg en fortsatt fin helg:)

Anne sa...

Hehe, er som å lese om meg! Folk kan verkeleg vere frekke på loppemarknad! Fin blogg du har:) Ha ein god søndag:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...