mandag 21. september 2009

Lesekroken

Jeg har endelig fått litt orden på den lesekroken, som jeg føler jeg har planlagt i laaange tider nå. Det er en liten krok på stua vår, som ikke er så synlig ellers i rommet, så der har jeg stuet vekk ting og tang som jeg ikke har hatt noen plass å sette. Så den kroken har fungert som en "rotekrok" frem til nå, men før helga hadde jeg en skikkelig ryddeomgang. Jeg kastet og pakket vekk, og fikk kroken rett så ryddig. Så da var det bare å sette igang å "pønte" :) Og det liker jeg vettu!Holdt sikker på en liten time å prøve meg fram med litt forskjellig stæsj og ulike kombinasjoner av pynteting.(satte på Teletubbies-dvd til Spurven, så mor fikk fred til å være kreativ...hehe..). Stolen kjøpte jeg på et loppemarked for lenge siden. Planen er å trekke den om, å ha den i gangen. Og at en Ektorp eller en Jennylund stol skal bytte plass med den. Må ha skikkelig go`stol i lesekroken! ;)Å,det er godt med alt som er gjort, nå slipper jeg å tenke mer på å rydde den kroken. En ting mindre å gjøre, men fortsatt en hel del som er på planen! Det er på en måte greit at det er stygt vær ute, da får en gjort litt mer inne!Men vil jo selvfølgelig ha flott høst-vær også, det er så nydelig!
Ha en god høst-dag!:)

(bare 3 mnd igjen til jul...gulp..)

2 kommentarer:

Therese fra huset med de rare i sa...

Så koselig det ble!! Synes de klappbordene er så flotte!!! Tiden går virkelig fort ja!!! Har en lang lang liste over ting jeg skulle ha gjort før den tid, men har ikke det store orket til å begynne om dagen:P

Ha en fin uke!

silje-sin sa...

Så koselig det ble der nå:) Vuggen til augusta er fra et tysk merke som heter pinolina, jeg har kjøpt den på plymshop.no, men de er utsolgt der nå tror jeg. Kan jo hende de får den inn igjen! Ha en fortsatt fin uke! Hilsen silje.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...