tirsdag 8. september 2009

Snart på tide med ny sofa!

Jeg har bestemt oss for at NÅ trenger vi ny sofa!Deler av den gamle har begynt falle av under. Oppdaga det i går, fant plutselig små trebiter under sofaen og skruer som stod ut her og der! Mannen i mitt liv har visst det lenge, men har "glemt" å si noe!Her i huset skal det helst ikke ut med det gamle, han blir fort nært knyttet til tingene sine :) "Skal vel gå an å fikses?!" sier han til det meste, når jeg hinter frempå at "vi skulle kanskje hatt en ny?". Men nå synger virkelig sofaen vår på det aller siste verset!Og glad er jeg egentlig for det,på tide med en ny! ;)

Så nå har jeg vært innom de fleste møbelbutikkene på nett og funnet meg noen favoritter! Om jeg fikk fritt valg, skulle jeg gjerne hatt en lys beige sofa eller grå...men Mannens fornuft seirer, og vi har vel blitt enig om å kjøpe skinnsofa nå mens vi har en liten jente i hus og det kommer kanskje flere etterhvert. Ser jo den da, ikke akkurat god kombo med lys stoff sofa og skitne små barnehender. Vil jo at sofaen skal være et bruksmøbel, og ikke off-limit for barn! Men har lagt inn forslag om Ektorp, og vaskbart trekk. Men forslaget ble ikke tatt med til vurdering...Men om jeg hadde fått forslaget gjennom, ville et av disse Ektorp-alternativene kommet i hus!

Andre favoritter (som dessverre ikke blir aktuelle i denne omgang):Bildene er hentet fra Ikea, Møbelringen og Fagmøbler.Men jeg har funnet ut hvilket bord jeg skal ha, og det skal jeg virkelig kjempe for også ;)


Det er en skinnsofa i denne stilen vi kommer til å ende opp med. Men tenker at det er egentlig helt greit, selv om det ikke er førstevalget mitt. Med denne fargen på skinnet, vil stort sett alle farger på puter og pledd passe sammen med den. Kommer også til å hive opp i et par lammeskinn, lyst teppe under sofaen og et lyst salongbord. Så da vil ikke sofakroken bli helt mørk og dominerende! Håper ikke det blir så veldig lenge til den er bestilt og i hus!Gleder meg til litt forandring nå :)

Ha en fin Grey`s Anatomy kveld! ;)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Lykke til med sofavalget, det er ikke lett! :)

Det var et superfint stuebord du hadde funnet!!! Hvor selges det?

Her blir det også Grey´s i kveld. :)

Monica sa...

Masse lykke til med sofavalget:) dere finner nok det rette som passer for dere skal du se:) Du det bordet var bare helt aledels nydelig, hvor er det ifra? Elsket den røffe borplaten mot de romantiske benene:) Ønsker deg en nydelig kveld:) klem monica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...