tirsdag 3. juli 2012

Trendy armbånd!

Er det noe som har vært en hit denne våren/sommeren er det å ha håndleddet fullt av armbånd, i forskjellige farger og materialer. Stort sett hos damene vi har sett det da, men ser at de unge også kommer etter og vil ha tøffe armbånd. Jeg har et lite utvalg på butikken i armbånd, som egentlig er tiltenkt dame, men de større jentene kan også passe dem.  Her kommer et lite bildedryss av de som vi selger hos Lille venn:Armbåndene er passer godt sammen, så man kan kombinere flere.

Dette er min personlige favoritt; et laaaangt et som man kan ha flere ganger rundt håndleddet. Har man fine anheng kan man feste på de også for å gjøre litt mer av det. Siden det er langt er det også mulig å bruke som et røft smykke, der også kan man henge på et tøft anheng. Men det stopper ikke der ;) Jeg har brukt det som pyntebelte på en kjole også. Så virkelig et multi-accesoar! :)

Prisene er fra 89,- - 199,-. Fine venninne priser!
Du finner dem HER i nettbutikken

Hva syns dere forresten om mitt fine hjemmesnikra smykkestativ? Hihi....Lurer på når det kommer til å bikke overende, foreløbig står det støtt!
En liten tur i fjøra kan gi inspirasjon til så ymse! ;)


Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...