søndag 22. juli 2012

I gode venners lag..

Selv om regnet høljer ned og det er kaldt, så kan vi ikke la det legge en så altfor stor demper på sommerfølelsen! Viktig å gjøre ting som vi forbinder med sommeren, slik som vennegjengens årlige rekefest i sjøbuda til min bestevenninnes foreldre. Det har vi hatt i de siste 7-8 årene (med unntak av de siste sommerene). Men det er alltid koselig å treffe "gamle" venner som er hjemme på sommerferie, som man ikke ser mer enn et par ganger i året, til jul og sommeren. Og selvfølgelig alltid kjekt å være sammen med de "fastboende" også. Praten og latteren sitter løst, selv om man treffes altfor sjelden!
Vibeke hadde dekket bordene med aliminiumsfolie, lagt rekene utover og pyntet med sitroner og skåler med majones og crabsticksalat. Kjempefint! 
Vi var 24 personer, god stemning og nydelig mat! 
Som jeg nevnte i forrige innlegg er dette sikkert Norges fineste sjøbud, i mine øyne! Mange flotte detaljer, skulle gjerne vist bilder, men har ikke spurt om tillatelse til å ta bilder og dessuten fikk ikke jeg tid til å ta så mange bilder. Ble mest prat i går! :)
Men må bare vise den kule taklampen;
En åre er festet i taket og tre utrolig tøffe lamper henger ned fra den!
Tøft og kreativt, ikke sant? 
 ♥

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...