torsdag 5. juli 2012

A day in the sun with SOPHIE LA GIRAFE

Hos Lille venn har vi fått påfyll av Sophie la Girafe, babyers beste venn! Ihvertfall de som begynner å få tenner :) Flere og flere har fått øynene opp for denne lille søte bite-giraffen, og det snakkes varmt om henne på barselgrupper rundt omkring, så flere nybakte mammaer kommer til oss og skal ha "den giraffen"! :) Ikke bare kjøper de den til sine egne unger, men de kjøper også i fødelsgaver til andre babyer.

Du kan lese litt mer om henne og egenskapene hennes i et innlegg jeg skrev tidligere HER.
I dag viser gradstokken 23 grader! Og Sophie ville nyte dagen til det fulle;


Ahhh....herlig dag, syns Sophie! Men hun er bare på en liten sommervisitt her hos oss i butikken, hun håper snart at noen kan komme å betale 199 penger slik at ho kan bli med hjem til en liten kompis eller venninne! :)
Vi har også fått inn igjen de myke Sophie- biteringene. Disse er laget i samme materiale som Sophie er laget i, naturgummi. Denne myke biteringen er god å ha når de aller første tennene er på vei. Barnet får godt grep om ringene, som er knudrete på den ene og rillet på den andre ringen. Disse koster 139,- 

En nyhet i Sophie- produkt-familien er det morsomme badepuslespillet. 
Sophie har med seg noen flere dyrevenner, som flyter på hver sin bit, som kan settes sammen. Dyrene kan sprute vann og alt flyter. Gøyal leke i badekaret, hvor barnet får trent på finmotorikk,  konsentrasjon og logisk tenking. 
Denne koster 319,-

Nyt den fine sommerkvelden!
1 kommentar:

Christina's Handmade sa...

Badeleika var kjempegøy :) Vi har biteringen og den pipeleken, og begge er store favoritter! Den store giraffen var veldig skummel når den lagde lyd, men var så god å spise på at han måtte trosse frykten :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...