tirsdag 10. juli 2012

Dooky beskytter mot sommersolen

Det er sommer og det er sol (noen plasser ihvertfall...)!Selv om vi er glade for solen og ønsker å være i den så mye som mulig, skal små babyer skjermes for den. Man ser ofte at barnevogner er dekt med et teppe, jakke eller noe lignende for å skygge for barnet. Dette er ikke bra for barnet i vognen, det er lett for at de blir overopphetet, temperaturen under et teppe kan stige fort og det blir veldig varmt. Når man dekker hele åpningen på vognen, blir ventilasjonen og sirkulasjonen dårlig, og luften bak teppet blir for varm for babyen.
Hos Lille venn har vi fått inn noe smart som gir en løsning på dette med solskjerming i vogn/bilstol;
 The Original Dooky.
The Original Dooky er unik fordi de har tenkt et steg videre enn bare å beskytte. Du kan sammenligne det med en rullgardin som skyggelegger uten at babyen er stengt inne . Babyen er beskyttet fra solen, men ikke fanget i et telt. Luften kan strømme inn og virke kjølende for barnet.

Avbildet her ser du en av de unike egenskaper som lignende produkter mangler. Man kan lett justere høyden ved hjelp av borrelåsband. Sover barnet, kan du enkelt rulle ned Dooky-skjermen, og ved hjelp av snorene på enden av skjermen kan du knyte den fast i håndtaket på vognen. Slik holdes den også på plass når det blåser.Luften vil slippe inn på siden av vognen.
Skjermen gir en utmerket UV-beskyttelse med en solfaktor på 40+ som blokkerer med enn 95% av skadelige UVA-og UVB-stråler.
 Dooky-skjermen har flere egenskaper enn å bare skjerme for solen, den skjermer for vind, lys og småregn.

Dooky-skjermen er universell, og passer alle vogner og bilstoler.
Enkel å ta på og av med ringer som man bare klipser på kalesjen på vognen/bilstolen.

Skulle ønske jeg hadde oppdaget dette produktet når mine var babyer. Løsningen på solskjermingen ble ofte pledd (som er fy-fy). Tydde til helsetepper, trodde at det kunne være greit siden de er litt hullete og luft slapp igjennom. Men det slapp jo igjennom sol også i de hullene, så praktisk var det ikke. Også fikk jeg de aldri til å ligge skikkelig, de bare gled ned og det resulterte i en rasende baby som ikke så noen ting ned i vognen. Bare et styr med det :)

Vi har inne fargene aqua-blå, rosa, lys-grå og hvit.
Pakningen inneholder 1 Dooky skjerm, 5 plastringer (+1 ring i reserve) og en praktisk oppbevaringspose i matchende farge.

Dooky- skjermen kjøpes hos http://www.lille-venn.no/
og i butikken i Langevåg

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...