mandag 20. april 2009

Vennesalg!

Har vært lite blogging fra meg de siste dagene, har ikke hatt så mye bloggmateriale. De siste kveldene har blitt brukt til å sy litt og skrape tapet av en gammel skapdør som jeg skal male og ha på Spurven sitt rom. Og skraping tar jammen laaaaang tid, sitter jo så godt den tapetlimen de brukte før i tiden..:/ Får høre med AltmuligPappan min om han har et multiverktøy, skal ikke se bort i fra at han har noe jeg kan hjelpes med!

Vil bare benytte anledningen til å tipse om Vennesalg hos Cubus i morgen!30% på alle klær og 15% på kosmetikkavdelingen!! Så om det skal være 17.mai klær, konfirmasjonsklær, sommerklær, freshe-opp-mannen-klær, nytt og sexy undertøy,..ja samme hva, så er det altså i morgen du bør gjøre de innkjøpene!På Cubus altså, tilbudet gjelder over hele landet!
Selv så liker jeg disse kjolene fra Cubus:
Hvit og delikat sommerkjole

Skjønn hvit tunika! Er litt usikker på lengden på den, kanskje den kan brukes som kjole også, men personlig liker jeg å ha tights eller litt tykkere strømpebukser under tunikaer. Men kanskje den også kan fungere som strandkjole, på beach`n gjør det ikke noe om det vises litt hud og lår:)

Tusen takk for hyggelige kommentarer og respons på Jolly Jumper hesten!!Det varmer et syaspirant-hjerte :)

Kommer sterkere tilbake med bloggingen, har snart noe bloggeklart!:)

God natt!

1 kommentar:

Størhuset sa...

Takk for tips, trenger alltids litt nytt både den ene og den andre, den tunikaen kunne jeg godt tenke meg selv:0)
Ha en fin uke!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...