torsdag 2. april 2009

Kjøkkenet mitt...

..er nå vasket og pyntet til påske!Godt å krysse av det på lista mi, men lista er fortsatt lang :/. Har 1000 ting som svirrer i hodet mitt for tiden, 1000 ting som skal gjøres, syes, males, fikses, kjøpes osv. Skulle ønske at døgnet hadde flere timer innimellom, så kom jeg kanskje litt mer ajour!! Men klager ikke, liker å ha ting å gjøre og ting å planlegge! Har ikke tid til å kjede meg i hvertfall :)
Vil ønske dere velkommen til en liten titt inn på kjøkkenet mitt...eller "kremt"..kjøkkenet vårt ;) Det er nyvasket, så det lukter godt. Også er det litt påskepyntet, akkurat nok påskepyntet som jeg vil ha det!Liker ikke så veeeldig mye påskestæsj, men litt gult og farger må jo det være. Må jo markere at det er påske, men på en litt diskre måte kanskje...Har falt for pastelfargene jeg da, i gult,rosa,turkis og lilla!Påsken hos oss blir vel mer i de fargene i år..
Kjøkkeninnredningen har vært her siden huset ble bygget, så det er gammel innredning. Men den er oppusset, og malt i lys grå farge. Ny benkeplate og fliser under skapene.
Skapene rekker helt opp til taket, så vi har mye skap plass. Og det er jeg glad for, det trengs virkelig. Ivertfall når jeg trenger å gjemme vekk litt lopper eller nyinnkjøp. Da setter jeg dem på øverste hylle, for Mannen i mitt liv har en tendens til å ikke merke ting høyere enn sinn egen nese, og knapt det. Så en dag tar jeg det fram, og om han bemerker om det er noe nytt, sier jeg bare..."Neeei, nytt nei, stått i skapet lenge det der....." Grei den da! :)
Forbokstavene til vi som bor her, såg nå at det står "BMV". Vi er ikke bilfrelste eller noe, bare ble sånn at bokstavene stavet det...(selv om det egentlig skrives med W) Liker godt de flaskene, kan brukes til så mangt. Ha blomster oppi dem, olje, stearinlys...eller helt enkle som her!
Har blitt litt hvitløksinspirert middager i det siste. Måtte bare prøve å spise unna denne bunten her, den lukta endel faktisk....kjente hvitløkseimen hvergang vi kom inn i leiligheten. Var redd lukta satte seg i klærna etterhvert. Ikke den beste lukta å gå rundt å ose:/ Så er nå på jakt etter en kunstig hvitløksbunt!:) Syns den gjorde seg som dekorasjon!
Har hengt eggene jeg laget i lyekrona på kjøkkenet. Syns det ble en enkel og grei påskedekor, så syns det holder med påske på kjøkkenet. Har i tillegg karse-hjertet i vinduet!
Planen for morgendagen er å fortsette påskepyntingen i resten av leiligheten! Lette fram påskepynten i dag, så litt snippe (lite) ut, så tror jeg og Spurven må en liten runde å shoppe påskepynt i morgen. Sier ikke nei takk til litt shopping! :)
Nå skal jeg finne senga, etter en koselig klubb med god mat og godt selskap! :)
Natta!

3 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Koselig kjøkken,med mange fine detaljer:O)Go`påske til deg fra Maliva

opp ei trapp inn ei dør sa...

Koselig blogg du har!

Kjøkkenet ditt er veldig sjarmernde, fint med den gamle innredningen som har blitt "freshet" opp litt:)

God påske!

Anonym sa...

Så koselig kjøkken dere har! Fin blogg, det blir spennende å følge med deg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...