onsdag 15. april 2009

Med hjartet på rette staden

Da regner jeg med at de fleste har stupt tilbake til virkeligheten etter mange, fine påskefrie dager!Det har i hvertfall jeg, med opplæring på ny jobb i går. Mange nye inntrykk og mye nytt å sette seg inn i. Min vanlige jobb i dag, med foreldresamtaler og planlegging. Og ny opplæringsvakt i morra!Føler det går virkelig slag i slag. Greit avogtil, men får ikke sett så mye jeg vil til Spurven. Så på fredag har jeg helt fri, og da blir dagen dedikert til lille Spurven min!
Til jul i fjor fikk vi et nydelig hjemmelaget ull-hjerte, stående på fot, av mine foreldre. Syns det er så spesielt og fint at jeg må dele det med resten av verden! ;)
Må nesten vise bilde for at en skal skjønne hvordan det ser ut:
Det er tovet ull, brodert blomster på og påsydde perler. Og med et Vintage bilde i midten.

Tingen er at jeg er litt usikker på hvor jeg skal plassere hjertet. Vil ha det i stuen, men finner ikke den rette staden...:) Har flyttet det litt rundt, men ingen plass som skriker "HEEER". Men nå skal det sies at stuen ikke er helt komplett, med tanke på at jeg har planer om ny sofa m/tilbehør og en lesekrok. Kanskje når det er på plass, vil også hjertet finne sin rette stad å stå! :) Hjertet er unikt og ikke noe man finner i mange stuer, liker det kjempegodt, og vil at det skal vises mest mulig. Hjertet er laget av en lokal dame, hun har egen blogg om noen vil inn å ta en titt :http://7-himmel.blogspot.com/ Kreativ dame!

I kveld blir det en tidlig kveld på moi, slitsomt med to jobber og en liten Spurv som krever sitt...Jaja, er bare for en kort periode heldigvis!
Ha en fin bloggekveld:)
Klem

3 kommentarer:

Maria sa...

Så flotte bilder! Nydelige hjerter ;)
Klem Maria fra Idekroken

A-mora sa...

Så fint hjerte. men kanskje litt vanskelig å plassere. Går det ikke an og ta av foten det står på?For da kan du henge det opp i stedet.

Bare et forslag:))

siren sa...

For et fantastisk flott hjerte, så unikt og sjeldent! Tenker nok at du finner den rette plassen til slutt :)
Gardinene har jeg kjøpt i Ellos for flere år siden. Desverre så er de ikke lenger i sortimentet deres! Ha en fin dag! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...