søndag 5. april 2009

En søt liten familie

En god venninne av meg døper sin lille prinsesse idag.Og i den anledning har jeg sydd dåpsgave. Har man sydilla, så har man sydilla ;) Da finner man noe å sy til enhver anledning! Det blir nok endel sydde ting som forlater meg i fremtiden som gaver. Kan ikke ha alt som syes her hjemme heller, blir fullt etterhvert. Men bare koselig å gi fra seg hjemmelagde ting til noen som setter pris på slikt, og det tror jeg de fleste gjør! :)

Til dåpsbarnet har jeg sydd en liten søt kaninfamilie:


Mammakanin og pappakanin! Falt for den nydlige Maileg-vognen, den kjøpte jeg uten å tenke engang.Tok den med engang jeg så den. MÅTTE ha den til kaninene jeg sydde! Var egentlig på jakt etter en liten seng, men den vognen slo alle senger jeg fant, så da var valget enkelt! :)Spurven skal også få seg en slik etterhvert, om ikke annet enn til pynt på rommet sitt. Eller jeg kan låne den som pynt til den kan lekes med...

Oppi vognen ligger et lite nurk på en myk pute og god og varm dyne! En liten søt kaninjente!
Så i dag har denne lille søte familien fått et nytt hjem hos en annen liten søt familie!


Hele familien samlet:Får håpe gaven falt i smak! :)
Ga dåpsbarnet også en personlig "Skjønnheten og udyret" -bok. Barnet blir en del av historien ved at navnet til barnet er med i fortellingen! Artig for barna når de blir store nok til å skjønne historien og det blir ekstra gøy for barna at de er med! http://www.barnaspersonligeverden.no/

I går var vi på fjellet på hytta til mine svigerforeldre. Vi var heldige å fikk et nydelig vær. 20 grader i sola, satt i sola nesten hele dagen. Fikk noen ekstra fregner på nesen, og Spurven fikk en lett rød farge i kinna :)
Jobb i morgen, så fri fri fri i 10 dager!!!
Utsikten fra hytta! Sol og knallblå himmel! :)

4 kommentarer:

Mi :) sa...

Ååå, så fin og koselig familie ;) De ble sikkert godt mottatt og kan gi sin nye matmor masse glede og mye gøyale stunder ;)

Fikk ordentlig lyst på en tur i Påskefjellet av bildet ditt, men må nok nøye meg med jobbing og "påskefjell" i mai stedet!

Håper du har en koselig Palmesøndag :)

Christine Louise sa...

Åh for en fantastisk gave da... Jeg hadde i hvertfall blitt skikkelig glad for en slik gave til mitt barn :)
Så flink du er :)

Bjørkely sa...

Hei!
For en herlig og unik dåpsgave. for ei heldig lita pia!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Velkommen til NIB:)
De kaninene var kjempesøte. Må si du er flink å sy.
Ha en herlig påske.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...