søndag 22. mars 2009

Min lille husmorspire :)

Da var Gourmetkvelden over, og den var veldig vellykket. Mye god mat, god vin og god stemning. Rett og slett mye gode ting på en gang! :) Gutta var kjempeflinke, så nå er det ingen unnskyldning til å unngå matlagning. Nå vet jeg han kan, viss han vil. Så egentlig er spørsmålet om han vil :)

Men om ikke han vil, så har jeg tydligvis en liten husmorspire i huset, som etterhvert kanskje vil trå til med ordentlig matlaging :) Spurven har en liten tre-komfyr og noen tre-mat leker. Og det er nok favorittene hennes for tiden. Hun kokkelerer og rører sammen. Deler ut mat til oss og mater bamsen sin. :)

Veldig morro å se hvor mye hun egentlig skjønner, bare 1 år gammel. Liksom-salter maten og rører rundt, liksom -drikker av koppen og liksom-spiser av gaffelen! Vi har selvfølgelig liksom-spist vi også, så hun har nok plukket det opp der i fra!
Her er en merkelig sammensatt meny; svissrull, jordbær,egg, melk og pommes Frites (som ikke vises i bildet). Men det var nyyydelig, viktig med ros vet dere:)
Nå er det litt ekte lunsj som står for tur, så ha en fin søndag videre! :)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...