tirsdag 22. januar 2013

Saker som virkelig funker!

Dette er ingen  skjønnhetsblogg, jeg er igrunn ganske grønn på det området. Jeg bruker få skjønnhetsprodukter sånn i hverdagen; foundation, maskara og sol-pudder  Øyenskygge kommer sjelden på, det blir kanskje på de dagene når jeg har mer enn 10 minutter til rådighet på badet. Og de er det få av...huuhei hvor det går om morgenen :)
 Håret blir som oftest satt i en hestehale eller en knute, uten noe som helst styling.
Men jeg er veldig lett påvirkelig når det gjelder slike produkter, biter på reklamer og promotering på blogger rundt omkring. Lett for at jeg kjøper saker uten å teste, også funker det langt i fra som reklamen lover (og jeg lærer aldri heller...). Heller ikke som bloggerne lover...men kanskje de er noe "kjøpt og betalt" av produsenten? Men enkelte ting funker, og har jeg lyst å dele her med dere! 
(Dette er ikke noe annonsert innlegg, bare mine personlige erfaringer :) )
Det første produktet jeg vil anbefale på det sterkeste er håndkremen fra Crabtree&Evelyn ,med Avocado, Olive og basilikum. 
Jeg var så heldig å få denne håndkremen i Goodiebagen på forrige bloggtreff ,hos Herlighet, og har vært hekta siden! Den er veldig lett i konsistensen, men likevel gir den mye fukt uten å virke klissete. Den trekker rask inn i huden og virker fort. Merker behovet for håndkrem særlig nå som det er veldig kaldt, og huden på hendene tørker fort ut.
Den kan kjøpes på Herlighet og hos coverbrands.no 
Det andre produktet som virkelig funker og jeg etterhvert er helt avhengig av er Glo Minerals Camouflage kit.
Dette er concealer i 4 farger, alt etter hva du vil kamuflere.
  • Den gule brukes til å skjule mild rødhet i huden, under øynene, svarte prikker på nesen og blåmerker. Den mintgrønne er fin til å bruke om man vil skjule rødhet fra kviser og arr. Den lavendelfargede brukes for å skjule  gule, grå eller grønne blåmerke  og under øynene på mørkere hudtoner. Den hudfargede brukes til å skjule mindre kviser, under øynene og ellers generelt det man vil kamuflere i ansiktet/ hals/bryst. 
  • Jeg bruker den gule på nesen, den mintgrønne på røde flekker og den hudfargede under øynene. Syns den dekker bra og er lett å blende inn i huden uten at det blir skiller og den "forsvinner" under foundationen. 

Denne finnes på de fleste nettbutikker som selger Glo Minerals.
Dagens siste anbefaling fra denne kanten er Tigi Bedhead Cocky thickening Paste.
Jeg har typisk skandinavisk tynt hår. Noe som jeg syns er litt urettferdig....det er jo vi her i Norden som burde ha en tykk og varm hårmanke, siden her er så kaldt. De som bor i varmere strøk (som oftest har tykt og nydelig hår) trenger ikke så fyldig manke...sånn logisk sett!Burde vært omvendt syns jeg da... :) Men men, heldigvis har jeg denne Cocky-saken fra Tigi. Den gir meg  ihvertfall litt tykkere hår. Bruker en liten mengde på størrelse med en ert i vått hår, og når håret tørker føles det tykt.
 Et tips som jeg ofte gjør er å ha pasten i vått hår om kvelden, flette en kinaflette og ligge med det om natten. Dagen etterpå får man fine bølger i håret og det ser i tillegg fyldig ut!
I tillegg til at det gir fylde til håret, beskytter også pasten mot skader fra føning, og bruk av rettetang og krølltang.

Om du har noen produkter du sverger til, så del gjerne med meg! :) 

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...