lørdag 24. september 2011

Dream a little dream of me

Mitt siste hobbyprosjekt; veggord i aluminiums-stregn :) Sitter å humrer litt for meg selv her, for hva jeg er i ferd med å legge ut på nettet...Ikke så veldig kry av dette eksemplaret...;) Men men, bare en liten "teaser" får jeg si da....
For dere som lurer, der står "Dream a little dream of me"
Jeg hadde en idè at jeg ville ha noe over senga på soverommet på "nye"-huset. Og fikk da etter inspirasjon av de tvinnede veggordene fra Dixie en idè om å lage egne slike veggord. Denne laget jeg heeelt på måfå, uten noen som helst idè og tanke om hvordan og hva som ville være lurest å gjøre med "elefantstrengen"...Learning by doing, sier bare jeg..spørs om jeg må ha noen forsøk til for at det tilslutt vil bli seende slik ut:


Min versjon ser litt sånn ut som noe en 4.klassing stolt har tatt med seg hjem etter formingstimen, og da hadde det bare vært sjarmerende å hengt opp, men min må nok flikkes litt på ja før det i hele tatt blir sjarmerende :) Og når det endelige og perfeksjonerte eksemplaret er oppnåd, skal den spikres på en drivved fjøl og henges over sengen...tror det kan bli bra :)
Det gir saakte fremover med innflytningen i huset, men på mandag kommer tastmann for å se på leiligheten vi skal selge og på tirsdag kommer fotograf for å ta bilde til salgsprospektet, så da tenker jeg at det går fortere og det blir full fyr i peisen :)
Ha en super lørdag!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hehe, de er knallfine de der... Så de ferdig laget på Dorothea i helgen, knallfine;)
Litt øvelse, så tror jeg dine kan bli vel så fine ja ♥

Gratulerer med 1 årsdagen til lille prinsessen;))

Ha en fortsatt fin helg!

Klem Line

Arlens boblebad sa...

Synest det var et godt forsøk.
Stilig, har ikke sett de før jeg.
Linn

TheaJ sa...

hihi, syns dine bokstaver ble bra jeg! Jeg vet ikke helt om jeg tør å vise frem min ståltråd! Det var myye vanskeligere enn det så ut som.. *ler*
Flott tips med knottene over forresten!

KLEM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...