torsdag 28. april 2011

Klubbkveld

Sitter her god og mett etter en, som alltid, koselig klubb med gode venniner! I dag var det hos meg, og det trengtes for å si det sånn...dvs at da MÅ jeg virkelig rydde å vaske her hjemme...vanligvis blir det så som så med den vasken, men når vi får besøk liker jeg at det ser ryddig og fint ut her hos oss. Og hver eneste gang vi rydder og vasker sier vi (jeg og mannen altså) til hverandre; hvorfor gjør vi ikke dette oftere....det er jo egentlig fort gjort....
Off, nå høres det ut som vi bor i en svinesti, men med små barn er det ikke alltid like lett å få rydda og vaska like ofte og effektivt. Leker overalt og klær som enten skal vaskes eller brettes, knekkebrød smuler fra kjøkkenet til badet og fra badet og inn på stua og tilslutt innigjen på kjøkkenet....jaja...nok om det...men tror nok at det er flere som kjenner seg igjen her :)
Men tilbake til kveldens klubb; Jeg synes det er stas å få gjester (ja,pluss for at det blir rent) , men jeg liker jo så godt å dekke bord og lage til mat. Planlegge i forkant og tenke ut....
I kveld ble det enkelt, både pynt og servering.
Drivved som har fått et strøk med hvitmaling passer fint som en løper på bordet med lys og trollhasselgrener.

Kveldens meny var fiskesuppe med pottebrød (heter det det?) Brød bakt i en blomsterpotte...kan man ikke kalle det pottebrød da?

Første gang jag har laget brød på denne måten, men det gikk veldig fint. Lager brød på samme måte som vanlig, stekes vanlig bare i en teracotta potte. Også pynter de litt opp middagsbordet!

Til kaffien serverte jeg gulrotkake!Den beste jeg vet, med sjokoladebiter og eple i! :)
Skal legge ut oppskrift en annen dag, den anbefales!
Da skal jeg sulle meg opp i senga, i morra er det tidlig opp og benke seg forran TV og se på prinsebryllup!!
Vida og Stella er ihverfall klar;God natt :)

1 kommentar:

Unknown sa...

Så kos med venninnebesøk;)
Og jepp, kjenner til den dere vaskingen foran besøk, hehe;))
Så fint du hadde pyntet bordet, og pottebrød var så smart og dekorativt ♥ Hørtes ut som en in kveld;)

Så skjønne små prinsesser da, blir stor stas med bryllup, bruden er jo så vakker ♥

Ha en fin fredag!

Klem Line

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...