fredag 19. mars 2010

Trio-klubb

I går hadde jeg klubb her hjemme. Vi var bare 3 stk, men absolutt ikke mindre koselig av den grunn! Jeg synes det er stor stas å ha gjester, lage mat, og like stor stas å pynte bordet! I går gikk det i rosa, en farge jeg er veldig glad i. Rosa hortensia grener i cognac-glass og rosa bordbrikker var fargeklatter på bordet.
Jeg serverte helstekt ytrefilet med saltbakte poteter og pepper saus. Noe som jeg aldri har laget før, som ikke ble så aller verst om jeg skal si det selv, man kan kanskje kalle det nybegynnerflaks! Kjøttet kunne vært litt mer stekt, men man lærer etterhvert :)
Til dessert var det marshmallows is med jordbærsuppe. Søtt og godt, passer perfekt for meg som har en "sweet tooth":)
En hyggelig torsdagskveld. Jeg ser alltid frem til klubbkveldene, et koselig avbrekk i hverdagen! 3 uker til neste, jeg gleder meg allerede!:)
Sånn...nå skal jeg ta fredagskveld!
Ha en super fredag og helg alle sammen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

for ett flott og vårlig pyntetbord.menyen hørets helt herlig ut.tror jeg melder meg med neste gang:)tihi.
takk for korselig kommentar på bloggen min.setter utrolig pris på disse korselige meldingene:):)
ønsker deg en flott helg.klem

Ruths datter sa...

Nydelig boed. Høres koselig ut.
Klem

Kreoline sa...

Hei, nydelig pyntet bord for en koselig kveld. Maten hørtes god ut, mat er ikke min sterke side, kan hvis jeg vil. Synes igrunnen det å lage mat er "bortkastet tid", hihi, det er så mye annet kjekt å gjøre. Liker godt å spise god mat i gode venners lag. Ha en fin helg du også, kos deg, klem fra Mona.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...