mandag 16. november 2009

Salig er englenes sang


Her er englekoret mitt!Ihvertfall deler av det, mangler 4 stk som ligger klar til å bli stappet og påkledd i sine englekjoler. Har fått to bestillinger på 10 engler tilsammen. Det syns jeg er gøy, vettu! Her er de 6 første klare til avgang, men først henger de litt i stua vår og ser fine ut :)

Har heldigvis fått frie tøyler når jeg har laget disse englene. Det syns jeg er best, for da har jeg ingen føringer på farger og stoff. Da kan jeg leke designer for en dag og lage englekjoler som jeg syns er søte, med fine detaljer og assesoarer :) Selv om jeg har hatt jul i bakhodet når jeg laget disse, kan de brukes som helårs-engler om en ønsker det! Utenom de som forteller at "julen er her" kanskje...
Har hatt jobbehelg denne helgen, og det merker jeg nå! Datt sammen på sofaen nå, skal spise mandarin og se Lipstick Jungle, og legge bena høyt!
Fordi jeg fortjener det ;)

3 kommentarer:

Siddis back home sa...

Så fine engler du har laget. Det er litt av en jobb å stappe de tynne ermene og beina, jeg fikk nok da jeg laget et par kaniner, takk for titten!

Jeanette sa...

Så deilige engler:-)
Tusen takk for hyggelig kommentar.
Lykten har jeg kjøpt på Bohus:) Har ikke så mange interiørbutikker å velge mellom her nord:-% men Bohus har kommet seg å har masse, masse fint:-)
Ha en fin dag.
Klem J.

Jeanette sa...

Foresten den parfymen du viser bilde av, er det en med veldig god lukt? :-) Er ute etter en parfyme, men er usikker på hvilken.
Klem J.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...