lørdag 26. mai 2012

Wear Sunscreen

Denne uken har vært nydelig  her på Sunnmøre, sol hver dag og man har fått luftet sommerklærne sine for første gang i år!Herlig :) Men merker at man skal ikke oppholde seg så lenge i solen med blek vinterhud, før man merker at det svir. Vi har jo ikke sett solen hele vinteren, og minimalt i fjor sommer også, så huden er ikke så godt vant og man må gå forsiktig frem med solingen....Og spesielt må man huske på huden til de små og smøre de godt!Og husk at det gjelder det samme med solkrem som med reflekser; voksne skal også bruke det ;)

 Vida har helt siden fødselen har svært sensitiv og ømfintlig hud. Hun reagerer feks på ull, får røde prikker og tørr hud som klør ( vi bruker derfor klærne fra Lilleba som et alternativ til ull) og det er svært få bade/dusj produkter hun tåler, huden blir rød og tørr. Derfor har jeg prøvd meg litt frem med solkremer også, for å finne ut om det er noen av de hun reagerer på. De barne-solkremene vi kjøper på apoteket fungerer bra, hun har ikke hatt noen reaksjoner på de enda. Så da er det mer kvaliteten på kremene vi går etter, og vi har funnet en favoritt i Cosmea fra ACO. Den vant forøvrig også best i test i 2011. Den er lett å smøre ut, den trekker fort inn i huden så den ikke føles klissete og holder godt i vann.
Til hverdags bruker jeg å smøre Vida med hudkremen fra Lykkelig som liten etter hun har badet, den er god på tørr og ømfintlig hud (jeg bruker den selv). Men den er også god som en aftersun for barnehud, så den har vi smurt på på armer, ben og ansikt etter en lang dag i solen.
Vi har fortsatt noen dager til med sol i pinsen før det blir kjøligere til uken, så nå skal de de neste soldagene nytes!
Håper solen skinner der du er!
Ha en strålende fin pinse

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...