torsdag 17. mai 2012

Vel blåst (og regnet)


Da er vi godt oppfylt med kaker, brus og is! Og vi har ikke minst fått varmen i oss igjen...ikke noe tegn til sol og varme denne 17.mai`n heller :(
Men har hatt en fin dag lell!
Regn og vind, men sol i sinn :)
Her er Vida i ordentlig "Dagens outfit-stil", jamfør slik de store jentene på motebloggene gjør det :)
Tilogmed fått med seg "knekken" på den ene foten, tydeligvis viktig å ha en slik knekk.....;)
Lillesøster Stella er også klar for sin første ordentlige 17.mai, i fjor var hun bare baby og sov seg gjennom hele ståheien. Men måtte gi tapt for søvnen denne gangen også og sovnet bare etter en liten stund med gange i toget. 
Men var da i tipptopp slag til mat og kaker hjemme!
Var så sulten selv at jeg glemte helt å ta bilde før vi satt oss til bordet, så da blir det et situasjonsbildet av matbordet (hvor det meste er halvspist og halvdrukket ;) )
Spekemat og rømmegrøt er perfekt 17.mai mat! Anbefaler også Herrljunga sin eple-og pærecider, frisk og god. Jeg kjøper de hos Europris.
Ingen 17.mai uten kaker!Ostekaken til høyre er lavkarbokake, og fantastisk god!! Oppskriften finner du HER 
Desserten nederst i bildet er mammas verk, også nydelig god! Kjeksbunn med krem og bær. Har ikke mer nøyaktig oppskrift i skrivende stund, men den skal skaffes, for dette er perfekt sommerdessert eller klubbmat :) 
Stella spiste to porsjoner av mammas dessert, mens Vida spiste sikkert 4 porsjoner med vaniljeis med "joosa" sukker drysset på ( jordbær gelepulver). Men det er jo det som er det magiske med 17.mai, at man kan spise så mye is man orker denne dagen!! ;)
Håper du har hatt en fin 17.mai feiring også!
Nå skal resten av kvelden tilbringes på sofaen, og vente på at man blir litt sulten igjen, så en kan mumse i seg litt rester....;) 

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...