torsdag 20. august 2009

I scream,you scream, We all scream for Icecream

Her er det sommer dere!Hvem hadde trodd det etter øspøs i ett sett i over en uke nå?Jeg hadde innstilt meg på at nå er høsten her for fullt, og at det kom til å bli en laaang en, siden den startet så tidlig! Men jammen er det ikke vært opp i 26 grader i dag, og 23 grader i skrivende stund (kl 22:10). Herlig!:)

I går kveld fikk symaskina komme frem igjen etter sommerferiedvalen sin! Og det var det rene Hennig Olsen fabrikken her, is etter is ble sydd sammen, manglet bare et samlebånd inne på kjøkkenet og noen som stod å pakket dem sirlig ned i esker.
Kan det friste med en jordbæris med sjokoladetrekk eller med en vaniljeis med sjokoladetrekk?:)

Har laget noen lekeiser som Spurven kan få leke med. Hun liker kjempegodt å lage til med lekemat og mate bamsene sine. Så da passet det med noen is i sommervarmen! :) Og i tillegg har hun lært seg å si IS, så det er litt stas!Ikke det at jeg kommer til å sy hver av de tingene hun lærer å si, men en is var enkel å sy. Litt verre med feks sko eller traktor. Selv om traktor blir vel en liten stund til hun sier, så har jo litt tid å trene på den ;)Her er et lite utvalg i de ulike smakene, soft-is med jordbørstrø, tuttifrutti strø og pistasje is! Mmmm...får jo lyst på is jeg nå!
I morgen tidligtidlig drar jeg til Oslo!Gleder meg! Skal besøke en venninne + litt business. Så det blir storveis!Blir rart å reise på egenhånd, uten Spurven. Er jo så vant å ha henne med meg stortsett overalt jeg drar. Men nå blir det shopping på mor uten barnevogn :) Har også planer om å gå innom Panduro for å se om de har fått inn de nye Tilda stoffene og det nye juleheftet!
Får gå og finne køya nå, skal opp tidligtidlig i morra!
Ha en fin fredag og helg! Kos dere masse, det skal jeg!:)

7 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Wow, så flotte de var! Har du sydd over ispinnen, eller hvordan har du festa den? Kjempesmart uansett. Fikk lyst til å lage noen selv. God tur til Oslo, og kos deg med barnefri. Det er herlig!

Therese sa...

wow de var bare fantastiske!!! Var de vankelig å lage eller?? Hadde vært perfekte til lillemor sitt kjøkken:)

AK sa...

Så fine, du er såå flink! jeg er imponert!Ha en flott søndag! Klem ak;)

Therese sa...

Takk for kommentar i bloggen:) Tar gjerne i mot oppskrift ja ( og får jeg de ikke til så sender jeg oppgaven til min mor:P ) Mail adr er therese_hauglin@hotmail.com. Tusen takk skal du ha:)

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Hei!
Snubla innom bloggen din jeg! Har ikke vært her før, men kommer garantert tilbake!
For noen nydelig iser du har sydd! De tenker jeg blir bra å servere i fremtidige teselskap hos lille prinsessa di :)

Veldig koselig blogg!
"ses" nok igjen :)

Hilsen
Laila Johanne

Fru Luna sa...

Så artige de var :) JEg fikk også et sjokk her på lørdag når gradestokken gikk opp til 23 grader. Dagene før hadde vi hatt 5-8 kalde grader...

Anette {foreldremanualen} sa...

Så kuule! :-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...