fredag 26. juni 2009

Lille harepusen vår

I dag er det sommer...endeliiiii!Kjenner at jeg ikke har helt vennt meg til varmen enda, siden det gikk fra 14 grader til 25 grader over natta.....kroppen trenger litt tid for å komme over i sommermodus!Å, så skjønt det er!Frem med kjoler, skjørt og shorts, og vinterbleke ben! :)

Har ikke blogget noe fra St.Hans aften. En kjempekoselig kveld i naustet hos mine svigerforeldre. Vi var en god gjeng med både store og små!Spiste rømmegrøt og spekemat, grillingen tar vi igjen i kveld. Da skal det store St. Hansbålet; Slinningsbålet her i Ålesund også tennes. Tenningen har blitt flyttet til nærmeste helg, så det blir da i dag! Flott bålvær i dag!

Hos oss har det vært tradisjon med "fantetog" på St.Hans aften, hvor barna kler seg ut og går i tog. Mange gutter og jenter som kler seg ut som St.Hans brud og brudgom. Artig tradisjon, men det var ikke noe slikt her i bygda i år. Men noen av de minste barna kledde seg ut likevel. Spurven vår kledde vi ut som en liten harepus :) Hadde en hvit gammel fleece-genser som jeg sydde litt om og festet på ører, så ble det en søt kostyme, og en varm og god dress utover St.Hans kvelden!
På St.Hans i fjor kledde vi ut Spurven som en liten bie! Selv om hun bare var 2,5 mnd, måtte ho jo være med på feiring ho og!:)
Kostymet er bestilt fra denne sidenhttp://www.brandsonsale.com/51104-costumes.html
De har mange stilige kostymer. Et lite tips til Halloween eller karneval i februar! Så viss din lille håpefulle plutselig fikk for seg at han vil være et Pizza stykke, så er det faktisk mulig å realisere;

Mange morsome,søte og rare kostymer!:)

Håper det er flott og sol der du også er!Ha en solfylt fredag og god helg!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Å, så skjønn! Lurt å sy kostymet selv av det du har hjemme. Ha en god helg! Vi skal ut med båten og se på Slinningsbålet. Har aldri sett det fra sjøen før, så det blir gøy. :)

Anette {foreldremanualen} sa...

For et utrolig herlig bie kostyme!! Har ikke hørt om den tradisjonen før, men familien vår er veldig glade i å kle oss ut - så alle slike tradisjoner ønskes velkommen! ;-)

the Folding chair sa...

For en flott blogg jeg er kommet over! Spurven din er nyyydelig - kuleste bien i fjor sommer da! Legger meg til som følger, ha en fin kveld :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...