tirsdag 30. juni 2009

Barnerommet

Rommet til Spurven er nå så og si ferdig, litt småtterier som står igjen før jeg sier meg helt fornøyd! :) Så jeg tenkte at det kanskje var på tide å ta dere med en liten tur inn i hennes lille rede:
Hun har fått seg noen kjempesøte møbler. De ble kjøpt på opphørssalg på en gavebutikk her i bygda, da hadde de bare stolene og benken igjen. Bordet var ikke å få tak i, men fant et på en bruktbutikk som vi malte i samme farge. Jeg hadde egentlig tenkt meg et lite rundt et, men syns dette bordet som vi fant her passet midt i blinken! Litt avlangt, så det passet godt sammen med benken!I bakgrunnen har Spurven et kjolestativ, der henger "beste"-kjolene, men de begynner å bli litt for lange nå, så snart får dukkekjolene overta plassen!
Denne tallerkenhylla kjøpte jeg for 20 kr på loppis. Den var opprinnelig svart, nå har den som dere ser fått seg et par strøk med egghvit maling!Og litt pynt og stæsj :)Under henger noen fine kort hun fikk til dåpen og 1-årsdagen og vintagebilder med aftenbønn, "Kjære Gud jeg har det godt"!Syns de er så koselige, husker selv den aftenbønnen fra jeg var lita!

Den aller første kjolen som Spurven fikk henger også her, på en perlehenger!Den fikk hun av mamma da hun kom for å hilse på lille barnebarnet på sykehuset! En skjønn liten prinsessekjole:)

Et gjennomgående tema på rommet er alver og feer. Det henger tre glade og fornøyde feer i vinduet og titter både ut og inn :)

På den ene lilleveggen har vi festet på Wallies, tapetfigurer med lim som man bare dypper i vann og fester der man vil ha. Spurven har fått et eventyrslott med feer som svever rundt!

Til 1-års dagen fikk Spurven bilder til rommet sitt, også med feer. De er malet av svigerinnen min, hun er fantastisk flink å male, som man kan se på bildene under:)

Over sengen til Spurven har jeg laget min egen sjablong og skrevet "Drøm søtt,lille engel". Der har hun også fått en krok til å henge engelvingene sine etter endt dag, for hun er jo en engel hele dagen:)


Er som sagt litt småtterier igjen før rommet er heeelt komplett. Jeg har jo en liten rye/teppe som jeg driver å hekler på. Har mistet litt kontrollen på hvor mange jeg har igjen nå, lappene ligger litt her og litt der!Det blir vel ferdig etterhvert ! Vil gjerne ha en søt taklampe også, har sett noen søte minilysekroner på IKEA, men fargede prismer. Den tror jeg hadde passet flott inn :)

Da er det kveldsmat-tid for meg, og tenkte jeg skulle sjekke ut den nye serien på TV2 i kveld. Husker ikke hva den het, men handler om noen advokater! :) Greit å ha noe å se på tirsdager, mens vi venter på flere Greys episoder til høsten :)

Ha god kveld alle sammen!

3 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Å, for et koselig rom! Nydelige ting du hadde i den tallerkenhylla. :) Sitter og ser på den nye serien nå. Kjenner jeg gleder meg til flere episoder av Greys jeg. :)

Margrethe sa...

For et nydelig prinsesserom :) De møblene var virkelig flotte, og litt utenom det som står på et hvert pikerom. Lekkert alt sammen!

Ha en fin kveld :) Hilsen Margrethe

Toril (foreldremanualen) sa...

Kjempelekkert rom!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...