lørdag 13. juni 2009

Dukkevogn-pimping

I den siste tiden har jeg hatt en dukkevogn inne for litt "pimping", og nå er jeg endelig ferdig!Tok noen kvelder å få den ferdig, siden en skulle grunne, og male to strøk og i tillegg spraylakkere håndtaket. Mens jeg ventet på at de ulike lagene skulle tørke, sydde jeg pute og dyne, slik at dukken og bamsene som kommer til å bli passasjerere skal få en behagelig tur. :)

Vognen er en gammel "gå"-vogn som jeg hadde når jeg var lita. Den var godt brukt, og var endel slitasje på. Så tenkte at det var på tide med en "bli ny"-omgang...slik var den før, her har den blitt pusset og håndtaket skrudd av, klar til dyst:
Og slik ble den after:
Hjula var ikke så lette å gjøre noe med, siden det gule var av plastikk. Men egentlig så syns jeg at det ikke gjorde noe om det var gult, ble jo bare en liten ekstra effekt! ;)
Har som nevnt sydd pute og dyne. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilket stoff jeg skulle bruke, så jeg sydde dynetrekket med to forskjellige sider. En blå side og en rosa....alt etter om det er gutte dukke eller jentedukke som ligger oppi :)
Her er den rosa siden, med hvit og en blondekant på...Og så den andre siden, småblomstrete og prikker....Så da er det bare og snu og vende etter passasjerer og humør :)

Så i morgen våkner Spurven opp til en ny vogn, eller nymala vogn i vertfall :) Da blir det nok noen trilleturer rundt på stua her:)
Nå er det natta hos meg! God natt alle sammen!

4 kommentarer:

moa sa...

..så skjønn den ble!
ja nå er det nok en liten venn som blir glad!

nattaklem fra moa

Margrethes hus og hage sa...

Så flott den ble, med alt av tilbehør. Det må jo være drømmen for en liten spurv :)

Bjørkely sa...

hei hei!
Den ble jo kjempeflott! At hjulene var gule syntes jeg ikke gjør noe. Gult og rosa er jo veldig fint sammen....

hverdagsgodteri sa...

Så søt den blei, tipper Spurven blir stor-fornøyd! Har lurt litt på å kjøpe en lik vogn som denne brukt, og da ville det jo vært en strålende ide å gjøre noe av det samme som du har gjort!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...