søndag 30. januar 2011

Sophie la girafe

Vi har fått oss en ny liten venn hos Lille venn! Søte Sophie la Giraf, den søteste biteleken jeg har sett ihvertfall :) Her kan du lese litt mer om henne;
 
De myke og runde ørene/ hornene er behagelige for babyen å tygge på,og spesielt når tennene er på vei og gummene klør! Her kan dere lese litt om funksjonene til denne lille søte giraffen:
Utformingen av Sophie vekker barnets sanser;
Syn
De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet
Hørsel
Når barnet klemmer på Sophie avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.
Smak
Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn, snute og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Giraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi(ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.
Føle
Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er meget god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.
Lukt
Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske


Sophie er håndlaget i de franske alpene, og hver giraff går gjennom 14 steg før den havner i en liten barnehånd.
Sophie så dagens lys i Frankrike i 1961 (hipphurra 50 år i år!!)og har siden den gang blitt gitt i gave til millioner av barn verden over. Det selges om lag 800.000 eksemplarer av denne herlige, lille giraffen årlig. 6 av 10 nyfødte franske babyer får sin egen lille Sophie i gave. Sophie er derfor en av de største stjernene blandt babyleketøy. Også Hollywood stjernene liker Sophie;

Nicole Richie og datteren Harlow og lille Sophie

Denne lille giraffen er godt merittert. Her er noen av utmerkelsene ;Sophie la Girafe ble kåret til årets barneleke i USA i 2009, hun fikk førsteplass for mest praktiske barneleke i England i 2010 og finalist i Mother and baby i 2009.

Her i huset blir giraffen gumlet på stort sett hele dagen, da Stella begynner å få opp sin første tann! Giraffen er så god for henne å holde, tar godt tak rundt halsen og vrir og vender på den mens hun tygger i vei! :)
Tror med sikkerhet at Stella (5 mnd) gir tommelen opp for Sophie la Girafe! :)
Sophie la Giraffe kan kjøpes hos Lille venn!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...