onsdag 26. januar 2011

Polkadottbokstaver

Hos Lille venn har vi søte trebokstaver i duse farger med polkadotter på. De er kjempefine å henge på døren inn til barnerommet med barnets navn. Bokstavene er lette, så de kan godt henges opp med dobbelsidig teip eller kitt/lærertyggis.
Vi har de inne i fargene lyseblå, rosa, brun, grønn og lyslilla.

Fine å ha over sengen med barnets navn, eller ord som angel, engel, love, baby...ja hva man vil. De kan også stå på en på en hylle på barnerommet (kan være lurt å feste dem med kitt/lærertyggis,så de står stødigere), man kan også knyte et bånd på dem så kan de henge fra knagger. Man kan mikse og matche fargene slik man vil, like fint å blande fargene som å ha alle i èn farge. Alle fargene går veldig godt sammen.
De passer jo godt ellers i huset også. Ikke noe fare å ha disse stående på stua eller hvor man vil. Man kan jo skrive de ordene man vil; home, love, family eller som på bildet over; Haust (bildet er tatt i høst).
Pris pr stk er 79 kr, de er ca 15 cm høye. Vi selger dem i nettbutikken ,men om du ikke skulle finne den bokstaven du ønsker eller fargen du ønsker der, send meg bare en mail så skal jeg sjekke ut hva som finnes på lager. Vi får påfyll av bokstavene i morgen, så da skal det finnes et godt utvalg av alle bokstavene og fargene.

 Da er nok en dag over, skal finne senga! Ønsker alle en fin torsdag! :)

2 kommentarer:

Jatte sa...

Kjempefine bokstaver, koselige på barnerom ♥

Ruths datter sa...

Stilige bokstaver i disse polkadottider.
Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...