mandag 9. november 2009

Etterlysning;englespill

Jeg leter i år,som i fjor, etter sånn gammeldags englespill. Et samme som på bildet;

Med gammeldags mener jeg når jeg var lita :)
Husker vi hadde det stående på peisen. Mamma har ikke det lenger, da pappa ble tullerusk av den plingingen som ble, så englespillet ble tatt ut av mammas julekolleksjon:) Jeg syns å huske den plingingen var koselig, men kanskje jeg skifter mening etter å ha fått det i hus. Men den risikoen er jeg villig å ta! Ser for meg det hadde vært en kjempesøt borddekor på julebordet eller at det står å plinger i vinduskarmen!
Så om noen vet om butikker som selger slik, så gi gjerne et lite vink! Så at Jysk hadde noe lignende, men vil gjerne ha den gode,gamle sorten! Og gjerne i sølv!!

I dag blir det Lipstick Jungle på meg!!Juhuu :)

4 kommentarer:

Inga sa...

Jeg husker også denne! Vi hadde en sånn hjemme. Nå har jeg kjøpt en ny en på Bohus, nettopp på grunn av plingingen, dvs den nye plinger ikke :-)

Ha en fin kveld! :o)

Lisas hjem og skatter sa...

de er kjempefine! jeg også ønsker meg en slik! :) så en miniutgave på en ting-butikk :)
håper du finner en slik du leter etter :)

klem

Therese fra huset med de rare i sa...

Å slike husker jeg vi hadde når jeg var liten også.. Jeg mener og tror at jeg overbeviste min mamma om at det der bare var søppel for noen år siden- Tenk så mye dumt jeg har kastet opp igjennom som jeg hadde elsket nå!!! Huff

Anonym sa...

De englespillene er jo noe av det mest julenostalgiske som finnes. :-) Jeg kjøpte et englespill som det på bildet ditt i fjor. Mitt ble kjøpt på sesongavdelingen på Glasmagasinet (i Oslo). Har ikke sett det i sølv, dessverre.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...