tirsdag 13. oktober 2009

Sov dukkelise..

Spurven har så smått begynt å leke med dukke nå, selv om det tok litt tid før hun ble fortrolig med dukken sin. Hun var ganske skeptisk i begynnelsen, foretrakk helst å trille bamsene sine i dukkevognen! Men som sagt så leker hun mer og mer med dukken, så jeg var på loftet å hentet frem den gamle dukkesengen min som pappa laget da jeg var liten. Slik så den ut før, rød og merker etter gamle glansbilder. Den har fått seg en ny vår med hvitmaling og nye glansbilder;

Den første som fikk testet sengen var Spurvens "kosepus", som alltid er ved hennes side! Hun er så søt der hun går og koser og susser på denne pusen sin. Og det er krise om hun ikke har den når hun skal sove, den er ganske godt brukt kan man si :)
Pusen hadde det fint i sengen han, akkurat passe stor til en liten koseklut :)Spurven legger på dyna og passer på at pusen ligger godt. Puta og dyna sydde mamma til sengen da jeg var liten, det hvite sengeteppet fikk Spurven til 1-årsdagen av søte søskenbarn som hadde sydd det til henne :)


Da skal jeg gjøre som kosepusen og legge meg i sengen min! :)

Ha en god natt!!

2 kommentarer:

Therese fra huset med de rare i sa...

For en nydelig liten seng!!! Thea er hverken opptatt av dukken sin eller bamsene sine hun.. HAr bare en koseklut som hun gjerne skal gå med hele dagen. men det kommer vel:)

Ha en flott onsdag:D

jordbærpiken sa...

Så fin senga ble! Så koselig når de begynner å leke med dukker. Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...