lørdag 24. oktober 2009

Høst og vin; den er fin!

Jeg er ikke så veeeldig glad i vin, og særlig ikke rødvin. Så da vi i venninnegjengen dannet en vinklubb, gikk jeg inni det med et åpent sinn.Mulig at det fantes en vin jeg også kunne like der ute i den store vinjungelen! Men for min del er det mest det sosiale jeg ser frem til med slike kvelder, vinen kommer i andre rekke! I går kom hele vinklubb gjengen hit, 10 glade og flotte jenter klar for å teste Australsk rødvin!Vi tester tre ulike viner fra det samme landet, sist gang hadde vi fra Argentina. Neste gang blir det spanske viner, så om noen har en vin og anbefale, tar jeg imot alle tips med takk! :)

Tidliger i uken var jeg og Spurven ute og høstet inn blader og kastanjer som jeg pyntet bordet med.
Og innimellom de tre ulike Australske rødvinene fant jeg meg jammen en favoritt;Lindemans Cawarra!Den kunne jeg faktisk drikke uten å grine på nesen eller få kvalmebyger, den vinen var rett og slett god! :)
I kveld skal jeg avgårde å lage til standen jeg skal ha på messe i morgen! Så om du bor i Ålesundsområdet, sa ta gjerne turen til Langevåg på Sulamessa og stikk innom standen til Lille Venn. Vi har messetilbud; -20% på alle klær! Kl 14.30 er det moteshow, hvor en kan få sett noen av de nydelige klærne på catwalken!

Ha en koselig lørdagskveld! :)

2 kommentarer:

Mitt lille hjem sa...

Å, så fint det ble med kubbelysene!

Ha en fin søndag!

The Créme House sa...

Et spansk tips fra meg må nok bli en Rhioja som heter Faustino no.1 Den "smelter på tungen" - er rund og god - en vinner! Klem fra Gro!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...