mandag 6. august 2012

klar til barnehagestarten?

Har du en (eller flere) små som skal starte sin barnehage-epoke om ikke så altfor mange dagene? Har du ting klart?
Det er jo hele tiden tips om hva de små trenger i barnehagen, både i mammablader og på nettsider for oss med småbarn. Og det er ikke så lett å vite hva som egentlig er greit å ha, hva som er unødvendig og hva som er et must. Slikt finner man ut etterhvert.

 Noe som jeg har erfart er et must er innetøfler. Jeg har brukt skinntøflene fra Bobux til begge mine jenter, både i barnehagen og hjemme. De er perfekte også når de aller minste skal opp og stå og ta sine første ustødige skritt.
  De er i ekte skinn, med såle som er antiskli. Bena holder seg tørre og varme hele dagen, i motsetning til andre skinntøfler jeg har vært borti og hørt om som gjør at barna bli klam og kald på bena.
Tøflene er myke og gode, og de små kan uten problem bruke de en hel dag i barnehagen.  Det er ikke fare for feilstillinger i foten, da denne skinntøflen former seg etter foten og fungerer mer som et "ekstra hudlag".
Vil nok tro at et slikt par er mye bedre å bevege seg i enn crocs og andre innesko med hard såle.
Eksperter advarer mot bruk av crocs i barnehagen, les mer HER 
Du kan lese mer om Bobux-tøflene og se utvalget av skinntøfler hos

1 kommentar:

Joy sa...

Såna här tofflor har jag också köpt till prinsen. Supernöjd med de så det blir nog ett par nya i år. :)

Hoppas du haft en fin sommar - trots dåligt väder.

Just nu snickrar Hubby för fullt på nya sovrummet, prinsen leker på golvet och jag myser med blogging - allt för längesedan... ;)
Ha en fin kväll - Love Joy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...