søndag 19. august 2012

Dagens mini-outfit "The tyllskjørt edition"

I dag har vi feiret 11-årsdag til et tantebarn, og en anledning å pynte seg litt. Lille Stella på snart 2 følger i sin storesøsters fotspor og har lagt sin elsk på tyllskjørt. Så i dag fikk hun på seg et herlig tyllskjørt fra Mim-pi i en nydelig turkisfarge! Sammen med ankelsokker og hvite sandaler ser antrekket litt 50-talls inspirert ut. Siden hun ikke har nok hår til en Ponytail og er aaltfor liten til knallrøde lepper, så kvikker vi opp antrekket med en hårspenne fra  Den lille prikken over ièn!
De fleste små snupper har vel en prinsesse-periode i 2-3-4 års alderen, hvor tyllskjørt er det viktigste plagget man kan eie?
Jeg har hatt mine kamper med Vida om tyllskjørt eller ei på barnehagen, hun har som regel endet opp som seiersherre i de kampene. Mang engang at ullstilongs og tyllskjørt har vært daglig antrekk på barnehagen. De på barnehagen sa at om de ikke fikk det av når hun skulle ut, så kunne de bare ta skjørtet utenpå regndressen! :) 
Fremover høsten får vi flere typer tyllskjørt hos Lille venn. 
Tyllskjørt er vel mest søte, men nå har vi fått inn en type som er litt tøffere fra Minymo. 
Disse har vi fra str 68-128.
For de som liker ordentlig tyll og skikkelig marengs-stil kan man ikke gå glipp av det fantastiske tyllskjørtet fra Memini;

Ønsker din lille prinsesse seg et råååsa skjørt, får vi snart inn dette herlige tyllskjørtet i bringebærrødt fra Wheat;
Tyllskjørt er nydelig når de runder året, og kan stabbe rundt og oppover i barnehagealder. Men jeg angrer som en hund på at jeg ikke tok babybilder med tyllskjørt av jentene! SE SÅ HERLIG;
Bildet lånt fra HER
 ♥
Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...