tirsdag 4. mai 2010

En hemmelighet som heter Bitteliten

Stikkord; kvalme og oksehunger om hverandre,oppblåst,nedstemt,veldig oppstemt, griner når en høne skal avlives på tv,trøtttrøtttrøtt, tights+tunika hver dag,ingen midje,tendenser til halsbrann,smelt på tjukken, bolle i ovnen, daska på fjøla!Altså Konklusjon: gravid i 21 uke! Man kan selvfølgelig fortelle det til hele verden over nettet på en søtere og mer koselig måte, men hvorfor pakke det inn? Det er jo sånn det føles og oppleves til tider. Selv om kvalmen har gått over, så henger oksehungeren fortsatt ved. Men men det spises for en god sak :)
I september kommer det liten baby, og Vida skal bli storesøster! Og vi foreldre for annen gang. Nå har det sunket inn at det er en liten baby inni der. Sjokket var stort da vi fant ut at jeg var gravid, tusen tanker reiste gjennom hodet. Mye pga at butikken var så ny, hva vil skje med den, vil jeg klare å opprettholde den selv om det kommer en liten baby? Økonomien er jo heller ikke helt sikker nå som man er selvstendig næringsdrivende, så mange tanker rundt det òg. Men nå har jeg fått summet meg og vet at alt skal gå bra. Og har begynt å glede meg veldig over den lille i magen og til babyen kommer!

Vi vet enda ikke hvilken farge det er på skyen vi vil komme til å sveve på i september, om den blir lyseblå eller lyserosa. Jeg hadde tidlig magefølelse av at det var en lillebror inni der, men nå vet jeg ikke helt. Vi har valg å ikke vite kjønnet før den lille kommer ut. Jeg er selvfølgelig veeeeldig nysgjerrig, men er også veeeldig glad i overraskelser (positive velogmerke) :) Jeg liker å ikke vite ting. Når jeg hører på musikk feks. bruker jeg alltid Random play (tilfeldig rekkefølge), bare fordi jeg liker at jeg ikke vet hvilken sang som kommer neste, jeg bruker ikke å titte oppi smågodtposen når jeg spiser godteri, for jeg vil bli overrasket over hva jeg trekker opp av den, og jeg bruker sjelden å se i sokkeskuffen når jeg tar meg nye sokker om morgenen fordi jeg liker å bli overrasket :) Ja, jeg vet, er litt snål....
Jeg kaller nurket inni magen for Bitteliten, oppkalt etter den nye lillesøsteren til Ole Aleksander Filibom-bom-bom. Da vi ventet på Vida (viste ikke kjønnet på henne heller) ga Mannen i mitt liv henne navnet Knallgeir mens hun lå i magen. Han vurderte navnet Seilbritt, men valget falt da altså på Knallgeir--catchy navn det da:) Denne babyen har et litt mer nøytralt kallenavn, kan man si...
Vida skjønner ikke så mye av hva som skal skje, men ikke så rart, hun er jo bare 2 år. Sier "beeebii i magen, mamma". Her en dag lettet hun på genseren for å se om der var noe under der, ikke så lett å skjønne at den ligger inni magen. Ikke så lett for meg heller å skjønne...syns det er like fantastisk og utrolig denne gang som sist. Et lite menneske vokser inni meg...

Så i september blir vi en herlig liten familie på 4!Det blir stort for både den minste og de to store!
Bildene i dagens innlegg er firgurer fra Willow tree. Nydelige figurer som passer som gaver til alle anledninger. Ta en titt på Nettsiden deres.
Dett ble et personlig innlegg fra meg denne gangen, men det å være gravid og vente barn er jo en stor ting på det personlige plan! Så det blir sikkert litt babyinnlegg fremover :) Håper tiden går fort!!
Ha en fin mandag!


6 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å gratulere♥ So kjekt☺

Forstår følelsane dine-kroppen er i stor omveltning og det merkast!
Eg er glad eg snart er ferdig med svangerskapet-sjøl om det er ein superspesiell opplevelse å ha sin eigen lille baby i magen er det tungt på mange måtar!

Håpe forma di bedrar seg etterkvart! ☺ Stor stas å bli storesøster, og foreldre til to☺

Masse lykke til☺ Gledar meg til babyinnlegg☺

Klem M♥

Jatte sa...

Gratulerer så mye med bitteliten i magen♥

Emmas Verden sa...

gratulerer med den lille i magen ;)
ei spennende tid for dere alle sammen :)
håper forma e bedre...
klem Anne♥♥♥

I mitt hjerterom sa...

Gratulerer så mye med den lille i magen :)
Bokstavene er kjøpt på my first room.se

~Natalie~

Unknown sa...

Gratulerer så mye! Så fantastisk koselig. Kjenner igjen følelsen du beskriver med både kvalme, hunger osv. Akkurat det er ikke noe jeg gleder meg til å oppleve igjen, men å få en liten baby av det hele er jo bare fantastisk. Lykke til videre!

Tove `blogg verden sa...

Gratulere sååå mye med baby i magen <3 Så hærlig!! 21.september ble jeg mamma for 3. gang og jeg nyter hver dag med henne!! Bare så synd dagene går så fort og hverdags maset er like rundt hjørnet... Men en så lenge nyyyytes det : ) Kos deg med alt som følger med
klem Tove

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...