fredag 23. april 2010

Babyhjerter

Nå har jeg fått tilbake sy-motivasjonen!Jippi!!Og det er kjempegøy å sy igjen etter et lite opphold. Hadde rett og slett ikke lyst å sy noe en stund, var kanskje litt mettet. Også var det så mye annet som skjedde, så syinga ble nedprioritert. Men nå er jeg og symaskina gode venner igjen, og vi har kost oss i hverandres selskap de siste kveldene!Så no har vi laget en lang liste på 2 post-its lapper over ting som skal syes i løpet av våren. Kanskje vi bikker litt over på sommeren også, vi får se an været om det er sy-og inne vær, så får vi ta produksjonene etter det :)
Jeg har sydd noen babyhjerter som jeg selger i butikken min. De er fine å gi i fødselsgaver, de pynter opp og er søte på et babyrom. Kan henges over sengen, eller på en krok eller egentlig hvor en vil :) Skal etterhvert(ifølge listen min ) sy litt mindre hjerter som er kjempesøte å henge på barnevognen. Men viser nå først de store hjertene.
Hjertene kan du også kjøpe gjennom bloggen om du ønsker det.
Hjertene koster 65 kr og ca 20 cm lange (uten snor) og 12 cm brede.
Om man ønsker en spesiell tekst og/eller bilde på hjertet kan det lages til. Da er det bare å maile meg det du ønsker å dekorere hjertet med.
Om ikke hjerter er tingen, selger jeg også nydelige og unike bilder.
Nydelige som fødselsgave og dåp. Samme som med hjertene kan du få egne bilder og tekst på disse bildene. Et eksempel er bilde av babyen, navn,fødselsdato og vitale mål, så kan det lages til en flott dåpsgave. Et alternativ til det tradisjonelle tinnfatet/sølvfatet med innskripsjon som har vært vanlig å gi. Vil jo si at et slikt bilde er litt mer spesielt :)
Trenger jo selvfølgelig ikke bare å være til barn. Om man har et fint dikt, ordtak, vers ol. så kan man godt lage til til en voksen jubilant, konfirmasjon. Da er det også fint med bilder av hovedpersonen som liten. Ja, mye man kan gjøre, bare fantasien som setter stopper. :)
Som sagt, er dette noe du kunne tenkt deg å fått laget til en spesiell anledning send mail til neram82@hotmail.com eller stikk innom butikken i Langevåg! :)

1 kommentar:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å helledussen so søøøøøte♥
Når babyen kjem ut og viser kjønnet sitt spørs det om eg ikkje må kjøpe eit hjerte til den☺

God helg☺

Klem M♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...