mandag 24. mai 2010

Svingt malerkosten

Det er en stund siden jeg har hatt noen maleprosjekter. Frem til mamma kjøpte dette bordet til meg på loppis! Når man ikke kan dra på loppis selv, er det greit å ha noen "assistenter" ute i felten som vet hva jeg liker :) Så ho fant dette bordet til 125 kr.
Jeg tenkte det egentlig som et salongbord, siden jeg er på jakt etter det. Vi har en sofa som det er litt vanskelig å få et bord som passer til. Det er en hjørnesofa med sjeselong på ene enden, den har en form som en kantete C. Så bordet bør være rundt, ovalt eller kvadratisk og ikke for stort for da blir det trangt å gå rundt det. Og det er jammen ikke lett å finne et bord som passer i form og størrelse, og som i tillegg er fint. Dette bordet hadde vært helt perfekt, men det var litt lite så da ble det er sidebord.
Den orginale fargen på bordet er veldig fin, men den passer ikke inn her hos oss, så maling ble nødvendig. Fargevalget ble tilslutt hvitt. Vurderte en stund å male det sølv, men hvitt passer best sammen med den grå sofaen, og mest nøytralt om bordet flyttes litt rundt.
Nydelige blomster utskjæringer.
Nå fortsetter jakten på et salongbord, gjerne i samme stilen som dette bordet. Får ta en runde på bruktbutikker og finn.no!
Ha en god 2.pinsedag!
:)

4 kommentarer:

Elizabet Stilig hjem sa...

Hei, så utrolig fint bord. Det ble kjempeflott i hvitt. Jeg er på utkikk etter lignende bord selv. Koselig blogg du har.
Klem Elizabet

meaningmoon sa...

Hei!

Tusen takk for koselig kommentar hos meg, gøy at du la igjen et spor slik at jeg kunne finne frem til bloggen din....har tittet litt nå og du har en flott blogg♥
Bordet ble kjempe flott i hvitt!!!

Ha en fin uke!

Ruths datter sa...

Det ble riktig delikat og lekkert dette bordet. Kjempeefint.
Ønsker deg en fin ny uke

AK sa...

lekkert! Ser etter akkurat et slikt et bord jeg!

Klem AK;)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...