onsdag 13. juni 2012

Are U Hungary?Let`s have Turkey!

Når sommeren ikke kommer til oss, lager vi oss sommerstemning inne! I dag har vi hatt grillspyd, stekt på stekepanna inne...skulle aller helst nytt den grillet ute i solen, menmen ikke noe å få gjort med den saken i dette været!
Som overskriften tilsier hadde vi kalkun i dag ( vet det ikke skrives slik på engelsk, men bare en liten vri på den ;) ).
Kalkunfileter naturell kjøpes i butikken, deles opp i biter og tres på grillspyd sammen med feks. løk og paprika som vi hadde. Det er også veldig godt med svisker og epler sammen med kalkun.
Om man vil kan man marinere kjøttet først, man finner mange gode ferdige marinader i butikken. Det er også godt å lage en selv med olje og forskjellige krydder.
Vi brukte rosmarin, salt og pepper.
Magert og veldig godt.
For å få en ekstra sommermåltid-feeling lagde jeg en god sommersalat til grillspydene; Ruccola, crispisalat, avokado, melon,epler,mango,paprika og gresskarkjerner.

Det hele ble toppet med en god dressing, som jeg har funnet ut passer til forskjellig middagsretter. 
Bland en spiseskje med sweet chillisaus sammen med et beger med rømme. Om du ønsker sterkere chillismak, smaker du bare til med mer saus. 
Andre middager hvor jeg har funnet ut at denne sausen passer bra er stekt laks og svinekjøtt.

Gleder meg til senere i sommer når vi kan nyte et slikt grillspyd grillet ordentlig på en grill, og man spise middag ute i solen!
Prøv dette, anbefales på det sterkeste :)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...