mandag 1. august 2011

Hjemmelaget ringpute

Bare 12 dager igjen til den store dagen!Ikke min store dag, men mi beste venninne og hennes kjære!De skal bli mann og kone ♥
Og da hun lurte på om jeg ville sy ringputen, tok jeg utfordringen på strak arm! Ikke visste jeg helt hvordan en ringpute skulle se ut, jeg har ikke vært i mange brylluper i min tid til at jeg har tenkt over ringputene og hvordan de så ut. Det første bildet som dukket opp i hodet mitt var en liten firkantet pute, med en liten grop som ringene lå i....vel...her måtte det modifiseres litt. For det første skal puten bæres av deres lille datter, så kanskje ikke så lurt at ringene ligger løst. For det andre så er det jo litt kjedelig med en firkantet, enkel liten pute.
Så startet planleggingen av ringputen...mange varianter var i tankene. Men den rette varianten (syns nå jeg da) dukket først opp da jeg kom over et hjerteformet lysfat på en blomsterbutikk.
Hva med en pute oppi dette fatet?? I velour??I støvrosa?? (som er temafargen i bryllupet)
Først uttenkt, så utført;
" I do" er sydd på med perler...men så begynte jeg å tenke litt på det i ettertid; Skal do skrives med stor bokstav ; "I Do"...en liten tabbe der eller? Noen engelsklærere der ute som kan svare meg? ;)
Lysfatet kommer ikke så godt frem på disse bildene (som forøvrig ikke er de beste, nemlig tatt med mobilkamera). Men det er en sølvplate i tre og med en aliminiumsbord....veldig dårlig forklart, men dere ser litt av den på bildet over!
Så nå gleder jeg meg til å se den lille brudepiken deres bære denne puten med mammas og pappas gifteringer!♥
Gøy med slike koselige syoppdrag, og brura sjøl ble storfornøyd! Og da er jo alt fryd og gammen :)
Ha en god mandagskveld!

3 kommentarer:

Min stil sa...

Wow. Den var superflott. Så kreativ og flink du er.
:) Susanne

Unknown sa...

Så flott den ble!
Det var jammen meg kreativt ♥
Og jeg tror det er helt riktig med liten d i I do..., nå er ikke jeg noe engelsk lærer altså, hihi, men syns det ser veldig riktig ut;)

Klem Line

Arlens boblebad sa...

Likte veldig godt puten og reagerte ikke på at det var feil skrevet.Koselig blogg, legger meg som følger.
Klem Linn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...