mandag 23. mai 2011

Nederlenderane kjem!!

Eller ihvertfall barneklær som er designet der!Og de kommer til Lille venn til høsten! Syns at nederlenderene har  mye spennende både innenfor interiørdesign og klesdesign!
Selv om nyhetene for sommeren er ganske så ferske i hyllene enda, så er det jo litt lov å glede seg til høsten og alt det nye som kommer da! Altså jeg gleder meg ikke til høsten i den forstand, siden vi ikke har begynt på sommer`n enda!Jeg syns at vi skal ha en laaang, varm og god sommer først, slik at vi er helt mettet på sola og klar for høstsesongen! ;)
Vi får inn to helt splitter nye nederlandske merker hos Lille venn til høsten, de er ihvertfall splitter nye for oss. Og ganske så splitter nye i hele Norge også, ikke mange butikkene som selger dem.

Det første merket er Mim-pi (nettsiden deres er jo bare helskjønn), som betyr "drømme" på balinesisk. Grunnlegger og designer av Mim-Pi Leonora Nieuwenhuizen sier dette om sin design: «Jenter må føle seg som en prinsesse og kunne drømme om en magisk verden. Det er ideen bak hver kolleksjon jeg designer."
 
 
Dette er bilder fra sommerkolleksjonen, jeg er forelska! Skjønne farger, mønster og utallige nydelige små detaljer! Dette merket er fargerikt og lekent, akkurat slik barna ønsker det om de selv skulle velge! Gleder meg til å kunne pynte opp butikken med dette "snopet" til høsten! :)


Det andre nederlanske merket er Pom Pom, som er i en litt annen stil en Mim-pi. De er veldig klassiske i fargene sine, bruker stort sett bare basisfarger, sterke farger er ikke brukt hos dem. De legger heller ikke vekt på trender, de kjører sitt eget løp og skaper sine egne trender.

Pom Pom er helt bedårende (tror det er det ordet som dekker dette merket). Nydelige snitt på kjolene, skjønne romantiske detaljer som rysjer, perleknapper og blonder. Delikate farger.

Disse bildene er hentet fra årets sommerkolleksjon. Bare en liten smakebit på hvordan høst/vinterkolleksjonen er! Rettogslettnydelig!

Denne kjolen har Vida, og den er utrolig fin på! Og det har blitt en favoritt hos eieren (og mamma`n) :)

Mim-pi og Pom Pom er to av flere nyheter hos Lille venn til høsten!Vi gleder oss til å presentere nyhetene etterhvert som de kommer inn i butikken ( og kanskje litt i forkant ;) )


Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...