søndag 20. februar 2011

Kaffikjerring!

Jeg drikker ikke kaffi, ikke vanlig svart ihvertfall! Tror ikke jeg kommer til å gjøre begynne med det heller!
Jeg drikker Caffe Latte og lignende kaffidrikker, det syns jeg er godt, men må selvfølgelig sukre den godt! Sweet tooth, skjønner du! :)
Og nå kan jeg lage dette daglig, på en ganske enkel og genial måte! Vi kjøpte oss Dolce Gusto i julegave til oss selv,og den er daglig brukt, til tross for at ingen av oss drikker noe særlig kaffi...eller vi gjorde ivertfall ikke det ;) Men det geniale med denne er at vi også kan lage kakao, noe som er stas også for Vida. Og etterhvert kommer de også med kapsler hvor man kan lage iste. Så kaffimaskinen er jo til glede for både store og små!...Eller kakaomaskinen, som Vida sier!Og den er kjempe enkel i bruk, bare å sette inn kapslene med den smaken man vil ha (mocca,latte,espressø ++)og trykke ned en spake også sette på vannet!Det som er litt dumt er at man må passe på selv og stoppe vannet, så man bør vite blandingsforholdet og hvor mye koppen rommer. Men vi prøver oss litt frem, selv om blandingsforholdene står på pakkene.
I dag våknet Stella kl 7, og klar som bare det for dagen! :) Da var det bare å komme seg opp, og vi fikk tid til mye før resten av verden begynte å våkne. Vi baka boller og vi fikk tilogmed sydd litt. :)
 Så frokosten i dag ble ferske boller med brunost, kakao fra den omtalte Kakaomaskinen og et egg! En god og herlig søndagsfrokost!
Har litt flere boller igjen, så nå skal en av dem til pers for dagens kvelds!:)
Ha en finfin søndagskveld!


1 kommentar:

Unknown sa...

Mmmm, en slik kakao-maskin skulle vi hatt ♥ Jeg elsker kakao, men ingen her i huset drikker kaffe og det er jo begrensa hvor mye kakao vi kan drikke, hihi... Så tror vi fortsatt får lage den på gamlemåten;)
Men hadde jo vært litt kult da;)

Koselig frokostbrett med masse deilig på ♥

Klem Line

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...