onsdag 24. mars 2010

Bildeveggen...

Uff..litt pinlig, men her kommer endelig bildeveggen som jeg skrev at jeg skulle lage for...tja 2 mnd siden?Og enda mer pinlig er det at den ikke er helt ferdig heller...Eller dvs at jeg mangler bilder i noen av rammene. Så det er med en lett rødmende farge jeg viser dere denne veggen min...men jeg tenkte at det nå var på tide.
Jeg har litt AD/HD tendenser for tiden, jeg begynner på det ene prosjektet før jeg har avsluttet det neste, klarer ikke å roe med med det jeg holder på med der og da, finner noe nytt å gjøre hele tiden. Så jeg har flere uferdig sy-prosjekter liggende. Har hatt planer om å sy påskepynt, men nå har jeg satt ned foten for meg selv og sagt" nå skal du bli ferdig med alt det du har begynt på før du begynner på noe nytt!" Men jeg er ikke så veldig lydig overfor meg selv! Det viser seg stadig, ivertfall når det gjelder å kutte ut sjokolade og trimme mer...der er jeg litt streng i stemmen til meg selv, men jeg velger å overhøre det og gjør akkkurat slik jeg egentlig vil...men det er bare meg selv det går utover da, og kanskje litt Mannen i mitt liv så må høre på litt syt når buksa strammer litt :)
Påsken skal brukes til å ferdigstille alle de halvferdige syprosjektene mine. Eller de fleste er mer enn halvferdige, mangler bare litt bånd, ansikt eller hår. Så egentlig veldig fort gjort, men "gidderikkeorkerikke"...Håper sola gir meg litt engergi og inspirasjon!
Idag er her nydelig vårvær, kjenner jeg blir glad! Har funnet frem solhattene i butikken også, så håpet er at de trengs nå fremover!:)
På søndag stiller vi klokken mot lysere tider, I like!
Ha en strålende vårdag!

2 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Sååååå fiiin vegg :)!! Helt perfekt !! :)

Eh...sjokolade og trening....eh.....kremt......host host....:)

Emmas Verden sa...

ting tar tid med meg også..du er ikke alene ;)
veggen din blir kjempefin!!
kos deg i påska..håper det blir knallvær!!!
må se å ta meg en tur innom deg..lenge siden nå..men vi har samme åpningstider og da er det litt vanskelig :) kommer snart ;)
klem Anne♥♥♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...