fredag 12. mars 2010

11.03.2008

11.03.2008 var en stor dag for meg og mannen i mitt liv; vår skjønne lille jente kom til verden! ♥ Og i går fylte denne skjønne jenta hele 2 år! Vet det er litt klisjè å si men tiden går faktisk veldig fort!!Husker det som det bare var noen dager siden jeg lå på føden med den lille skjøre, nyfødte bylten! Vi ga henne kallenavnet Spurven, da hun lignet på en lite fugleunge som strakk hals etter mat hver gang hun var sulten og skulle få pupp. Kallenavnet vi har gitt henne har fulgt henne, også her på bloggen går hun under Spurven. Men nå er hun ikke en liten spurv lenger. Nå er hun blitt stor, og en egen liten person. Men skal vi holde oss i dyreriket er hun er kosete som en liten pusekatt, leken som en liten hundevalp, sta som et esel, sint som en løve, glad som en delfin i badekaret, fantete som en liten apekatt :) Alle disse tingene gjør at hun er hun og vi elsker henne akkurat for alle disse tingene!

Spurven heter Vida. Verdens vakreste Vida. Vida betyr liv på spansk. Og det er virkelig liv rundt Vida, og hun beriker våre liv. Navnet kommer også fra det hebraiske navnet Davida, og betyr elsket. Noe som Vida også er, og noe vi føler oss når hun kommer å vil kose og "mutte" (susse) med oss. Da er hun verdens godeste ♥
Så nå har Spurven blitt stor, kallenavnet er ikke like treffende lenger, så jeg vil bruke Vida fremover her på bloggen, det rette navnet hennes.

Du er latter
Du er varme
Du er min lykke amulett
Du er glede
Du er kjærlighet
Du er det vakreste
jeg har sett
På denne dag
jeg gir deg,
et lite dikt på ferden
For å være
mamma`n din
-Er den største
gleden i verden


4 kommentarer:

Kreoline sa...

Gratulerer med 2 års dagen, så skjønne liten tulle. Kos dere med bursdag i helgen. Klem fra Mona.

AK sa...

Gratulerer til lille vakre Vida! En vakker jente med et vakkert navn!

Klem AK;)

Emmas Verden sa...

gratulerer til lille Vida..et vakkert navn og ei lita skjønn jente ;)
kos dere og nyt helga!!
klem Anne♥♥♥

Siddis back home sa...

Ha en flott fødselsdag! Tiden flyr, idag er våre to små 15 måneder.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...