torsdag 11. februar 2010

Et lite livstegn!

Oi, blitt veeeeldig lenge siden siste innlegg nå. Var ikke meningen at det skulle gå så lang tid, tok meg en bloggepause som tok litt lenger enn først tenkt! Men nå har jeg begynt å få tilbake litt inspirasjon, og energi. Vi har vært litt sjuke i det siste her i huset, jeg har hatt magesjau og Spurven hadde seg en natt med oppkast og nå har hun hatt dager med feber og hoste. Så da blir blogging og interiør satt litt på sidelinjen. Litt sying har det blitt, men ellers lite produktiv!
ÅÅÅ...trenger litt sol, vår og energi nå kjenner jeg! Lei av snø og kulde. Selv om det har vært en nydelig vinter, så kjenner jeg at jeg har blitt litt mettet av snøen. :)

Selv Spurven trenger litt energi, hun kapitulerte forran Tv`n her en dag, ble så stille på stuen, gikk inn og der lå hun og sov på gulvet! Stakkars lille venn, var ikke helt i form heller!Hadde jo vett nok til å finne seg en pute å ligge på da:)
Denne søndagen er det 3 ting på èn gang! Morsdag, valentinsdag og fastelavenssøndag! Så da blir det baking av kake til mamma, blåbærpai til min kjære (hans favoritt) og fastelavensboller til oss andre:)
Ha en god torsdag!!

4 kommentarer:

Mor og datter sa...

ja, vi alle får litt bloggtørke innimellom ;) det er sånn det er !!
Håper vi får se hva du har sydd da;)
gleder meg til søndagen jeg og! ha en fin kveld! klem klem

give away på siden min

Emmas Verden sa...

huff da...ikke godt å være syk..
vi har hatt syke barn her i huset også..men nå er alle friske igjen :)
kos deg i helga ;)
klem Anne♥♥♥

Ruths datter sa...

Så flott at du er tilbake da.Vi sees.
Klem

Mor og datter sa...

Hei på deg!!:)
Ja, det er som du sier, mere kos å grille på vinteren enn sommeren.. Skikkelig koselig! stemning, og lage bål.. Selvom det lukter skikkelig av klærene etterpå, men det gjør jo absolutt ingenting;)

Ja, kaken var kjempe god-men veeeldig kraftig!!Selvfølgelig kan jeg dele den oppskriften. kommer ut på siden min etterhvert ;)

Ønsker deg en fin uke!!
klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...