fredag 19. februar 2010

Borte bra, hjemme aller best!

Sånn! Da er jeg hjemme etter et hektisk tur til Oslo på innkjøp til butikken. Det har vært tettpakkede dager, med mye farting hit og dit mellom leverandørene. Men morro også, mye fint som kommer til høsten.

Ble selvfølgelig syk søndagskvelden, dagen før avreise. Ventet i grunn på det, hadde gått og hanglet en stund. Typisk at det skjer rett før man skal noe. Så følte at jeg gikk i et konstant vakum, med tett nese og propper i ørene etter flyturen som aldri helt slapp taket. Rød i øynene og rød rundt nesen etter å ha snytt seg hvert 15. minutt (føltes så ofte hvertfall). Så det blir spennende å se hva som egentlig ble innkjøpt og kommer til høsten ;) Var ikke helt tilstede alltid, men hadde heldigvis med meg en god assistent i en venninne! :)

Fikk heldigvis noen timer til avslapning på mandagsettermiddag, så fikk gått en liten runde i butikkene på Grûnerløkka. Mye spennende der, bruktbutikker, små butikker og Sprell! En veldig morsom butikk, like gøy for de store som de voksne! :) Det var på denne butikken jeg kjøpte denne skjønne jenta! Syns ho var så søt, så kunne ikke reise hjem uten!
Nå har hun fått plass sammen med vannlilje-lyktene mine (jeg syns det ligner på vannliljer, vet ikke om det er tenkt at det skal være det...menmen). Ble et friskt pust i stua med nydelige farger!
Ikveld blir det avslapning!Det skal bli deilig, har vært mye denne uken! Heldigvis på bedringens vei, så håper kveldens restitusjon jeger vekk de siste basseluskene, så jeg er fit for fight i Vinterferieuken neste uke!
God helg til alle sammen!!:) ♥ (jeg har lært meg å lage hjerter... veldig stolt...og litt treg på datahjertefronten...)

1 kommentar:

Kreoline sa...

Hei, ikke kjekt å være på tur å være syk, godt å komme hjem da. Håper du er på bedringens vei. God helg, klem fra Mona.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...