onsdag 6. januar 2010

Prosjekt bildevegg....

Som jeg sikkert har nevnt før har jeg tusen prosjekter på gang...oppe i hodet mitt!Og vil gjerne ha gjort alle på en gang, aller helst skulle de vært gjort i går. Men sånn går det ikke alltid til med en (snart)2åring hjemme, en butikk i oppstartfasen og har frem til nå hatt en deltidsjobb. Så da gjelder det å prioritere prosjekter som er viktigst, og det har det siste året vært stort sett syprosjekter som har havnet øverst på pri 1- listen. Men nå..NÅ..skal det bli sving på sakene, ivertfall èn sak;bildeveggen (som har vært planlagt siste året). Har samlet og kjøpt gamle rammer på loppis gjennom hele året, med tanke på denne bildeveggen min.

Her skal jeg samle gamle bilder av min og Mannen i mitt livs familier, oldeforeldre,besteforeldre, våre foreldre da de var unge, søsken/vi to som små osv. Håper og tror det blir bra. Nå har jeg laget til rammeoppsettet jeg vil ha på stuegolvet, nå er det bare å få det nøyaktig over på stueveggen.

Meeen prosjektet stopper nok ikke der, niks!Må nok sette meg ned med scanneren og scanne inn bilder og printe ut. Så er det å finne den rammen som passer best til hvert bilde, så da e vi nok i mål! :) Skal legge ut bildet når mission er accomplised! Men ikke hold pusten, jeg skynder meg langsomt. Alltids noe som kommer inn fra siden og forsinker prosjektet! Men det blir, bare vent å se;)

3 kommentarer:

Mor og datter sa...

Så gøy.. :) Gleder meg til å se resultatet..
klem

Unknown sa...

Så mange fine rammer! Gleder meg til å se bildeveggen ferdig. Så kan jeg ta med meg noen tips til vi skal flytte inn i nytt hus til sommeren. Da har jeg lyst på bildevegg jeg også. :)

Salongbordet vårt kjøpte vi for noen år siden på Living i Stavanger. Det er ganske stort, og jeg digger det! Vi har stor plass til å sette masse snop der når vi får besøk. :) Ha en fin kveld!

Fru Luna sa...

Det der kommer til å bli en flott bildevegg! Jeg har også en del rammer som ligger på vent til et lignede formål.

God helg videre!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...