mandag 11. januar 2010

Nå gjør fargene sitt inntog!

Nå nærmer vi oss våren, og med våren kommer fargene!Og det er så skjønt!!:)

Stuen føles alltid så tom når man har ryddet vekk julen,så jeg syns at litt fornying kan være på sin plass.. Eller ivertfall få inn litt farger, som minner oss på den nydelige tiden som venter oss, nemlig våren og sommeren! I dag kjøpte jeg en nydelig knallrosa telys-lykt fra Nordal. Eller den kan kanskje brukes til litt annet enn bare telys; en liten vase kanskje eller en liten søt primula.

Den ga et kjempefint rosa gjenskinn. Ser det så vidt på bildet, kom bedre frem i virkeligheten! Den ga såppas gjenskinn at reinsdyret mitt fikk en lysene, rosa Rudolf nese:)
Det blir nok mer og mer vår inne etterhvert, selv om det kommer til å ta sin tid ute, med all den snøen som skal vekk etterhvert. Men vi går lysere tide i møte, og det er godt å tenke på!
Ha en god mandag! :)

2 kommentarer:

Mitt lille hus på landet sa...

Hei! Tusen takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg:) Er så kjekt å høre fra nye lesere! Jeg har kost meg med bloggen din og kan se at du er jo kjempeflink å sy selv!! Så utrolig mye fint du syr!!

Marianne sa...

Heia! Ja, godt med en fridag til å kose med lillegull:)

Kirketorget er på Sjøholt ja. Det er åpent mandagkveld og lørdag på dagen. Men så lenge der er folk på kontoret er det bare å spørre om du får gå inn og se. Jeg pleier å gjøre det!

Fint med rosa:)

Klem Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...